Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Avui treballa sense parar. Planifica les coses. La teva actitud des del començament és crucial per aconseguir els objectius que busques. Recentment has completat un mes del teu període de renaixement. És un bon moment per definir alguns objectius per al futur. L'energia celestial d'avui t'ajudarà a fer-ho d'una manera realista i pràctica.

Taure

Busca un llibre a la biblioteca i deixa que estimuli la teva ment. És un gran moment per a comprometre amb formes d'exploració mental i aprenentatge superior. Existeix molt coneixement per aprendre i posar en pràctica. La practicitat és definitivament el tema en moda del dia segons l'energia astral en joc.

Bessons

Moltes persones, entre elles tu, somien amb l'estabilitat. La configuració planetària d'avui t'encoratja a tractar d'esbrinar per què l'estabilitat és tan important per a tu. Irònicament, si fas la pregunta de manera directa, no rebràs cap resposta. Però, al igual que tantes vegades passa en la vida, les coses bones arriben una vegada que deixes de demanar-les.

Cranc

És difícil treballar quan tens ganes de divertir-te! Vols relaxar-te però no tens els mitjans per fer-ho. Si hi ha alguna cosa que t'irrita és justament no poder actuar per culpa dels obstacles en el camí! Tens molts problemes per canalitzar la teva energia, però si deixes que les tensions segueixin acumulant-se, acabaràs explotant.

Lleó

Potser algú de la família o un amic representa una gran seguretat a l'actuar com una mena d'àncora per a tu. És bonic comptar amb algú que t'ajuda a sentir seguretat quan la necessites. Però alguns dies necessites més independència que seguretat. Tens el valor per exigir-la?

Verge

Estàs lluitant contra les tradicions, la qual cosa és bastant normal donada l'actual energia planetària. Avui, diguem que l'alineació astral servirà per tirar-li llenya a el foc. No t'aturis en el simple qüestionament de la manera tradicional de fer les coses. Segueix les teves idees fins al final. ¡Es valent!

Balança

Hi ha un èmfasi en el pensament analític en aquest dia que et demana més practicitat en la recerca de la veritat oculta. La teva família possiblement jugui un paper en les accions i pensaments del teu dia, encara que no estiguin físicament presents.

Escorpí

Les finances i la carrera són les paraules de moda del dia, i descobriràs que la consulta amb una figura d'autoritat et serà de gran ajuda quan es tracti d'aquests aspectes de la teva vida. No temis dir les coses tal com són. De fet, com més honestedat tinguis, més eficientment podràs resoldre els problemes.

Sagitari

Les relacions amb els altres jugaran una part clau en les teves activitats d'aquest dia. Si és possible, fes les coses en societat, ja sigui en el romàntic com en els negocis. Descobriràs que tens més efectivitat si enfoques les coses de manera metòdica. Algunes persones estaran una mica tossudes, però podràs superar-lo amb una mica de raonament i molta paciència.

Capricorn

Els altres són un ingredient essencial en aquest dia, i descobriràs que les relacions seran especialment gratificants. Pren-te el teu temps per seure i tenir un diàleg directe amb els teus éssers estimats. Quan va ser l'última vegada que realment vas dialogar profundament amb algú sense que hagi estat una xerrada casual? L'energia celestial d'avui t'ajudarà a establir una connexió veritable amb els altres.

Aquari

La teva salut avui et preocuparà més de l'usual. Assegura't que els teus valors interns estiguin en línia amb les teves accions exteriors - especialment quan es tracti de temes relacionats amb la salut. També hauràs de pensar en tenir una actitud disciplinada i protectora cap als altres. Això et resultarà fàcil gràcies a l'energia astral en joc.

Peixos

Deixa que les parts femenines i masculines del teu ésser s'uneixin per a un treball creatiu. Utilitza la informació que has reunit gràcies a la teva naturalesa sensible, atenta i observadora, i aplica teu costat fort, servicial i dirigit cap a l'exterior per ajudar a implementar el canvi. L'energia celestial d'avui t'ajudarà a integrar aquestes dues parts de la teva psique d'una manera saludable i productiva. Els resultats et deixaran sorpresa.

tracking