Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Certa idea, que pot ser qualsevol cosa, des d'una festa a unes vacances o un nou negoci, podria tenir-te molt de temps al telèfon avui. Hauràs de consultar amb gent que sap el que vols fer, i almenys, establir les bases per fer arranjaments sòlids. Una cosa del que sentis pot ser confús, però no tinguis por de demanar una explicació. Mans a l'obra!

Taure

Has estat pensant en posar-te en forma i invertir en equip per fer exercici? Si és així, aquest podria ser el dia per sortir a buscar-lo. No et sorprenguis si els teus amics, familiars i veïns volen venir a provar-ho. La teva salut i estat físic estan molt presents en la teva ment en aquest moment, així que pot ser que desitgis comprar alguns llibres sobre les disciplines que més t'interessen.

Bessons

La teva curiositat i energia creativa pot ser estimulada avui per la informació que rebis de llibres, documentals o converses amb persones familiaritzades en el camp que estàs explorant. Com a resultat, podries pensar en un projecte innovador que els mantingui, a tu i alguns col·legues, ocupats durant molt de temps. Però no et preocupis, aquest projecte ha d'estar ple de sorpreses i per tant serà qualsevol cosa menys avorrit. Mans a l'obra!

Cranc

Un visitant podria arribar a la porta avui amb una mica d'informació interessant i útil. Podria implicar qualsevol cosa, des de les tendències de mercat de valors fins un casament propera, fins ocultisme i metafísica. Sigui el que sigui, descobriràs que és captivador i pot ser que simplement et sentis i escoltis als teus convidats durant una bona estona. Quan tal es vagi, la teva ment podria estar donant voltes. Surt a caminar per aclarir el teu cap o no podràs dormir durant tota la nit.

Lleó

Records i emocions del passat podrien estimular els teus impulsos creatius avui. Pot ser que no siguis capaç d'entendre el que significa tot això, però no obstant les imatges haurien de seguir arribant. Podria ser una bona idea prendre algunes notes, encara que és possible que no entenguis tot el que escriguis. Això pot ser més un procés d'alliberament de traumes antics que la creació de grans obres mestres, però tot i així, val la pena fer-ho.

Verge

Un tema que estàs investigant, potser en un curs o taller, pot resultar més difícil del que esperaves. Les fonts que consultis poden ser molt complicades i per tant difícils de llegir. Si no pots comprendre-les, tracta de llogar o comprar un vídeo sobre el tema. És més important entendre el material que obligar-te a abordar-lo de la manera acadèmicament acceptada. També és important que el gaudeixis.

Balança

Les amistats i relacions romàntiques haurien de proporcionar una rica font de suport i companyia avui. És probable que la conversa sigui tranquil·la i que abasti assumptes generals com els esdeveniments actuals i el clima; però això podria ser just el que necessites en aquests moments. Algú podria presentar-te a alguns nous amics que vénen de lluny i que tenen algunes notícies interessants de compartir. Aquest hauria de resultar un dia tranquil, relaxat i en general molt agradable. Gaudeix!

Escorpí

Avui pot ser que organitzis un esdeveniment social improvisat, i podrien aparèixer més persones que amb les que inicialment esperaves. No obstant això, no et preocupis. La reunió hauria de ser agradable per a tots, fins i tot si el lloc està una mica abarrotat. Els teus visitants poden tenir cura de si mateixos. Entre els convidats inesperats pot estar una persona atractiva i interessant que podria resultar ser un potencial amor. Relaxa't i gaudeix del teu dia.

Sagitari

Una festa, reunió o esdeveniment massiu podria ocórrer avui en la teva comunitat. Podria centrar-se en un tema social, ecològic o polític. Podries decidir assistir en companyia d'una parella romàntica o un grup d'amics. Aquest esdeveniment podria resultar-interessant, tot i que algunes coses de les que aprenguis puguin ser inquietants. Porta material per escriure. Voldràs portar un registre.

Capricorn

Els assumptes laborals haurien d'anar molt bé avui. Un canvi sobtat en relació amb el teu treball podria catapultar-se a una posició que has estat esperant assolir durant molt de temps. Podries rebre un augment en els teus ingressos. Has treballat dur i ho has fet molt bé, així que el que pot semblar-li un cop de sort als altres és, en realitat, el resultat d'un esforç intens i determinat de la teva part. Gaudeix del teu èxit i treu-li el màxim partit.

Aquari

Un sobtat desig d'ampliar els seus horitzons podria fer considerar a tu i una parella romàntica tornar a estudiar, potser per obtenir un grau avançat. El centre d'estudis que estan considerant, però, pot estar ubicat en un altre estat o fins i tot en un país estranger. Seguir amb el seu desig podria requerir d'una planificació acurada. Com a resultat, tu i el teu amor poden tenir algunes converses intenses en els propers dies.

Peixos

Algunes noves idees per ampliar els teus horitzons en algun nivell podrien sorgir avui a través d'una font inesperada, possiblement fins i tot de somnis o visions. Si una idea es transmet a través d'un somni o espurna d'intuïció, no la descartis. Probablement mereix certa consideració acurada, fins i tot una mica més. Caldrà investigar al respecte i possiblement consultar amb gent amb coneixement. Pensa en això.

tracking