Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Una persona estranya que es presenta com algú capaç de llegir ments podria aparèixer en escena avui. Aquesta persona, però, és més confusa que conscient. Per tant, pren-te les seves prediccions amb totes les reserves del món. És molt probable que cap d'elles tingui cap base real. Confia en la teva intuïció. Les teves idees haurien de ser molt més fiables que les d'aquesta persona.

Taure

Les teves metes financeres podrien semblar vagues i incertes en aquest moment. Potser t'enfrontes a una cruïlla en la teva vida pel que fa a les teves ingressos, i podries no tenir la seguretat de quin camí prendre. O bé pots estar planejant fer algunes compres i tens dificultats en decidir quines són les més importants. Aquest probablement no és el dia per tractar de prendre qualsevol tipus de decisió. Espera un dia o dos.

Bessons

Els motius d'un col·lega podrien semblar una mica sinistres avui. Aquesta persona té una agenda pròpia definida que pot no tenir en compte les necessitats o sentiments de les persones que puguin interposar-se en el seu camí. Aquesta persona no és de fiar. No excusis seva conducta. El millor curs d'acció ara és romandre fora del seu camí i protegir-te en tots els nivells.

Cranc

Avui, poden sorgir dubtes sobre certs conceptes espirituals que has estat abastant des de fa molt de temps. No deixis que això causi una crisi. Podria ser simplement una part normal del teu creixement interior. En comptes, torna a llegir els llibres vells que et van motivar a començar i després llegeix alguns nous i tracta de veure aquestes idees des de la teva perspectiva actual. Podries trobar que no dubtes tant després de tot.

Lleó

Avui les teves relacions amb gairebé tothom -amics, familiars, col·legues i companys sentimentals- haurien d'anar molt bé. La teva comunicació és bona i la teva capacitat de veure el punt de vista d'una altra persona és més clara que de costum. Això pot ser una mica desconcertant, ja que podria entrar en conflicte amb el teu punt de vista, però has de tenir en compte que no has d'estar d'acord amb altres persones per aprendre d'elles. Gaudeix del teu dia!

Verge

Les relacions amb els teus companys de feina podrien ser molt cooperatives avui, probablement pel fet que estan a punt de completar un projecte d'algun tipus que podria resultar en majors ingressos per a tothom. La comunicació ha de ser oberta i honesta, i per una vegada, probablement seràs capaç de comunicar-te amb tothom a qui truquis per telèfon sense haver de deixar cap missatge.

Balança

Avui pots sentir una petita indisposició, i el teu concentració podria disminuir. Podries fins i tot tenir una mica de dificultat per concentrar-te en el teu treball. No et preocupis per això. És més mental que una altra cosa, i tot passarà. Pots sentir la necessitat de beure cafè durant tot el dia per mantenir-te alerta. Tracta de posar alguna restricció al respecte, ja que podria ser contraproduent. Tingues paciència.

Escorpí

Avui els dubtes, incerteses i inseguretats podrien obstaculitzar una relació amorosa. ¿Comparteix el teu amor la teva passió? Té completa honestedat amb tu? ¿Aquesta relació té futur? L'única manera de superar aquesta confusió interna és esperar a veure què passa. Només el temps dirà si aquesta relació té futur, i si la teva parella no és honesta, no ho podrà amagar per molt temps. Tingues paciència i espera.

Sagitari

Un membre de la teva família podria estar passant per moments difícils, i com a resultat pot arribar a ser massa dependent del teu suport moral i emocional. Això és afalagador, però també podria ser una càrrega per a la teva energia. Considera acuradament el que realment necessites dir-li a aquesta persona. De vegades has de colpejar a una persona al cap amb la veritat (en sentit figurat) amb la finalitat que desperti.

Capricorn

Algunes xafarderies descaradament falses podrien sorgir avui. Quan pensis, veuràs que el que has sentit desafia tota lògica, i en realitat, és més aviat ridícul. No obstant això, la persona que els estén podria ser tan dinàmica i persuasiva que podries creure'ls durant un temps. Recorda verificar els fets en aquestes situacions. Això t'aproparà a la realitat en lloc que t'atrapi la fantasia.

Aquari

Avui pots sentir la necessitat de treballar en les teves finances -pagar comptes, fer dipòsits i planificar un pressupost per al proper mes-, però el teu cor no estarà en això. La teva ment està probablement en projectes més interessants. Si intentes forçar les coses, seràs incapaç de concentrar-te, per la qual cosa podria resultar ser una pèrdua de temps. No et farà mal si esperes uns dies. Hauries d'estar en un espai més pràctic per llavors.

Peixos

En general tens un bon poder d'atenció i concentració. Avui, però, podries descobrir que aquests poders estan flaquejant. Treballar podria ser difícil, i fins i tot podries trobar-te obsesionan-te amb decepcions del teu passat. És possible que vulguis aturar-te i intentar esbrinar per què aquests records estan sorgint ara. Alliberar d'ells podria fer tornar la teva concentració a la normalitat.

tracking