La proposta del dia

No Animal Killer Here

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Influencers en l'art

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE:

-‘La machine de Turing'

Descobrirem, a través d’aquesta història, l’extraordinari destí d’aquest home triturat per la benpensant “màquina” de l’Anglaterra dels anys 50. (21.30 h)

Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria

LLIBRES:

-'Club de la lectura per a adults'

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, amb l'objectiu de fomentar la llengua catalana a la vila encampadana, ha decidit, juntament amb l'Àrea de Llengua Catalana de Govern, realitzar un club de lectura mensual adreçat a majors de 16 anys. El llibre escollit és Niki, història d'una gossa, de TíbolDéry.

Biblioteca comunal del Pas de la Casa (18 h)

JORNADES:

-‘De la coeducació a la igualtat de gènere en l’àmbit laboral’

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Govern organitza aquestes jornades, on expertes de l'àmbit cultural, educatiu i empresarial presentaran les seves experiències en aquesta matèria i reflexionaran entorn de la situació actual i dels reptes per assolir la igualtat real entre dones i homes. 1a jornada de les 17 h a les 19 h.

Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

EXPOSICIONS:

-'Pinzellades de dones’

Exposició a càrrec de Masha Terrovere i Pilar Torres.

Vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria

De dilluns a divendres de 9 a 22.30 h i dissabte de 10 a 13 h.

-‘Amunt’

Amunt és un projecte de fotografia documental de llarg recorregut realitzat per Xavier Calvet durant anys d’execució i que continua més viu que mai. El turisme massificat sembla no tenir aturador.

Edifici l’Estudi. La Capsa. Ordino.

Fins el 4 de març.

-'No Animal Killer Here'

Caldea acull la nova col·lecció de l’artista Philippe Shangti, No Animal Killer Here. L’artista internacional, representant d’Andorra a la Biennal de Venècia del 2019, denuncia el maltractament animal en una mostra d’una trentena de quadres i escultures.

Caldea. Escaldes. Fins al 30 d’abril.

-‘Relats reals de supervivència, 1.255’

L’obra, a càrrec de l’artista Susanna Ferran, recull experiències i dona veu a diversos testimonis de violència de gènere.

Servei de Tràmits de l’edifici administratiu.

Carrer Prat de la Creu, 62-64. Andorra.

Fins al 19 d’abril.

-‘Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué, que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influir coetanis o les generacions que els van seguir.

Museu Carmen Thyssen Andorra

Escaldes-Engordany.

tracking