La proposta del dia

'Traces'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

'Traces'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-‘Traces’

Exposició fotogràfica que mostra l’art urbà de diferents ciutats del nord del Mediterrani. Concretament se centra en façanes d’edificis que per les incongruències del temps i les possibles pintades dels humans han creat una nova perspectiva que l’autor vol mostrar en un total de divuit imatges en dos formats; sobre paper i sobre un tipus d’alumini. Ganyet assegura que les imatges no han estat retocades, sinó que mantenen la llum i l’enquadrament originals.

Fins al pròxim 8 de març.

EXPOSICIONS

-'Exposició fotogràfica de M. Núria Moreno Cendrós’

#INSTA7, exposició fotogràfica de M. Núria Moreno Cendrós.Centre Comercial Andorrà - CCA.Andorra la Vella.

Fins al 7 de març.

-'Amunt’

Amunt és un projecte de fotografia documental de llarg recorregut realitzat per Xavier Calvet durant anys d’execució i que continua més viu que mai.Edifici l’Estudi.La Capsa. Ordino.

-'No animal killer here'

Caldea acull la nova col·lecció de l’artista Philippe Shangti, No Animal Killer Here. L’artista internacional, representant d’Andorra a la Biennal de Venècia del 2019, denuncia el maltractament animal en una mostra d’una trentena de quadres i escultures.

Caldea. Escaldes.

Fins al 30 d’abril.

-‘Relats reals de supervivència, 1.255’

L’obra, a càrrec de l’artista Susanna Ferran, recull experiències i dona veu a diversos testimonis de violència de gènere.

Servei de Tràmits de l’edifici administratiu.

Carrer Prat de la Creu, 62-64. Andorra.

-'Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir.

Museu Carmen Thyssen Andorra

Escaldes-Engordany.

-‘Ferrari, al Museu de l'Automòbil'

Andorra és un país que adora el motor. Fruit d’aquest amor, han nascut algunes col·leccions privades molt importants que situen Andorra en el mapa del patrimoni automobilístic. Una part d’aquestes col·leccions es pot veure al Museu Nacional de l’Automòbil d’Encamp. Aquesta passió no solament s’ha centrat en vehicles antics de tota mena, sinó també en les peces i els materials que envolten l’automoció, com ara cartells, matrícules o col·leccions de petits objectes. Aquest és el cas de la col·lecció de miniatures de Ferrari, que la fundació Bomosa ha cedit temporalment al Museu Nacional de l’Automòbil per fer-la conèixer.

Museu Nacional de l’Automòbil

Encamp.

Fins al 31 de desembre.

tracking