x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

'Pinta la teva màscara'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
-'Pinta la teva màscara'

-'Pinta la teva màscara'

-'Pinta la teva màscara'

Actualitzada 25/02/2020 a les 07:28
TALLERS:

-‘Pinta la teva màscara’
Una activitat adreçada a infants a partir de 6 anys, que consistirà a escollir una de les màscares que haurà deixat Sa Majestat el Carnestoltes al seu pas per la biblioteca, i pintar-la i decorar-la com més agradi, a càr­rec de Martina Linares.Biblioteca comunal. El Pas de la Casa. (17.30 h). Activitat gratuïta.


CONCERT:


-Patxi leiva. Gira ‘Endorfines’

El cantautor Patxi Leiva ofereix aquest vespre, a les 20.30 h, un nou recital en el marc de la gira Endorfines.Hotel Sant Gothard. La Massana (20.30 h).

CUINES:

-#CUINASENSEPARES, Cuina escudella
Aprèn receptes de proximitat i típiques de la temporada d’hivern per combatre el fred i tenir la panxa contenta. A càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.La Central. Andorra la Vella (de 10 a 13 h). Tallers gratuïts de cuina per a adolescents.


CARNAVAL:


-LA MASSANA
Taller de Canarval: Per carnaval posa’t ulleres!. Edat: de 6 a 16 anys.Biblioteca. La Massana (de les 11 a 12 h).

-ENCAMP
Despenjada de Sa Majestat Carnestoltes, plaça del Consell General (19 h). Ball de nit amb versions Bocamolls, sala de festes (23 h). Operació de Sa Majestat Carnestoltes, aquest any amb la col·laboració estel·lar de Cristina Medina i seguidament fi de festa amb DJ Moncho (00.30 h).

-'SANT JULIÀ DE LÒRIA'
Concurs de botifarra de cartes al car del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (16 h). Espectacle d’animació infantil Propera Estació: La Festa, amb la companyia Coloraines Band a la plaça de la Germandat (en cas de mal temps al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià). Tot seguit, despenjada, judici i cremada del Carnestoltes i d’escombres a càrrec dels bruixots i de les senyores i els senyors lauredians, a la plaça de la Germandat (17 h).

-ANDORRA LA VELLA / ESCALDES-ENGORDANY
Robatori de les olles a càrrec de les seccions infantil i juvenil de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella (18 h). Judici del Carnestoltes amb la col·laboració del grup de teatre Making off (19 h). Cremada del Carnestoltes a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella i pa amb tomàquet i embotits d’Andorra per a tot­hom (19.30 h).

EXPOSICIONS:

-‘Relats reals de supervivència, 1.255’
L’obra, a càrrec de l’artista Susanna Ferran, recull experiències i dona veu a diversos testimonis de violència de gènere.
Servei de Tràmits de l’edifici administratiuCarrer Prat de la Creu, 62-64. Andorra la Vella.

-'40 anys de la Creu Roja andorrana'
Exposició fotogràfica en el marc de la celebració del 40è aniversari de la Creu Roja amb presència del president.Centre comercial Illa Carlemany. Escaldes

-'Un món de fantasia'
La sala d’exposicions del comú d’Encamp acull l’exposició Un món de fantasia, de l’artista Yvette Groslimond.Sala d'exposicions del comú d’EncampCarrer dels Arínsols, 1. Fins al 28 de febrer.

-'Amunt'
Amunt és un projecte de fotografia documental de llarg recorregut realitzat per Xavier Calvet durant anys d’execució i que continua més viu que mai.Edifici l'Estudi La Capsa. Ordino.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts