La proposta del dia

Vibrand en Clau de Soul

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Vibrand en Clau de Soul

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CARNAVALS

-Canillo

Botifarrada popular i judici i crema del Carnestoltes a la plaça del Telecabina (17 h).

-Ordino

Representació dels Contrabandistes i robatori de l’olla, ofert per “El traguet i més” (12 h). Brou de Carnaval amb la seva carn d’olla, ofert per l’Hotel Babot (13 h). Inscripcions al Concurs de disfresses (16.30 h). Inici del Concurs i ball de disfresses d’infants, amb xocolatada i coca (17 h).

-Encamp

Tradicional representació del Ball de l’ossa (16 h). Espectacle infantil amb Quina Ballaruca a la sala de congressos amb coca i xocolata (17.30 h). Ball de nit i de versions amb Swing Latino a la sala de Festes (23 h). Festa Fluor Party amb DJ Moncho, DJ Mob i Luka Caro amb moltes sorpreses, a la sala de Festes (01.30 h). Confitada a la sala de festes (03.30 h).

-Sant Julià de Lòria

Concurs de botifarra de cartes al Bar del Centre cultural i de congressos lauredià (16 h). Espectacle d'animació infantil Propera Estació: La Festa amb la companyia Coloraines Band a la plaça de la Germandat (en cas de mal temps, al Vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià (17 h). Tot seguit, despenjada, judici i cremada del Carnestoltes i d'escombres a càrrec dels Bruixots i de les Senyores i els Senyors lauredians, a la plaça de la Germandat.

-Andorra la Vella / Escaldes-Engordany

Festa infantil de disfresses a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany amb xocolatada i coca (17.30 h).

CONCERTS

-Vibrand en Clau de Soul

Concert de soul, funky, R&B, jazz, reggae, bossa... d'artistes com ara Sting, Jamiroquai, Amy Winehouse, Stevie Wonder, James Brown i Bruno Mars, entre molts altres.Hotel Màgic. La Massana. (21.30 h). Entrada gratuïta.

EXPOSICIONS

-40 anys de la creu roja andorrana

Exposició fotogràfica en el marc de la celebració del 40è aniversari de la Creu Roja amb presència del president.

Centre comercial Illa Carlemany. Escaldes

-‘Relats reals de supervivència, 1.255’

L’obra, a càrrec de l’artista Susanna Ferran, recull experiències i dona veu a diversos testimonis de violència de gènere.

Servei de Tràmits de l’edifici administratiuCarrer Prat de la Creu, 62-64. Andorra.

-Un món de fantasia

La sala d'exposicions del Comú d'Encamp acull l'exposició Un món de fantasia, de l'artista Yvette Groslimond, una mostra en què es pot veure escultura i pintura en un recorregut per un món de fantasia a través de diferents tècniques i formats, allò que la seva personalitat inquieta li demanava de fer en cada moment.

Sala d'exposicions del Comú d'Encamp

Carrer dels Arínsols, 1. Fins al 28 de febrer.

-Amunt

Amunt és un projecte de fotografia documental de llarg recorregut realitzat per Xavier Calvet durant anys d’execució i que continua més viu que mai. Edifici l'Estudi La Capsa. Ordino.

-Traces

Traces és una exposició de fotografies de Joan Ganyet. Ara al Set Galeria. Escaldes-Engordany Fins al 8 de març. Entrada gratuïta.

tracking