x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
història

La preocupació de prendre xocolata en la Quaresma del segle XVIII, a l'arxiu lauredià

L’arxiu comunal de Sant Julià de Lòria, en l’article mensual de la revista Pel forat del pany, ha publicat l’equilibri en la xocolata durant la Quaresma al segle XVIII. En el llibre d’actes de l’anomenat Molt Honorable i Magnífic consell de Carnestoltes es parla de la preocupació que hi havia pels “abusos” que es cometien durant els dies de Carnaval. Arribats a la Quaremsa, que s’havia de complir, entre altres, el dejuni, va arribar l’assumpte d’aquest aliment al Papa Pau V i al Papa Gregori XII davant la incertesa de si es podia consumir o no. Aquests, però, van respondre
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts