x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cartellera

Una mision de locos

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany, els Cinemes Guiu i Cineclub de les Valls
Una misión de locos

Una misión de locos

Romain és un metge que treballa en un hospital psiquiàtric i Leó, un pacient que diu que és un agent secret.

Actualitzada 10/02/2020 a les 07:24
CINEMES ILLA CARLEMANY
Una misión de locos 18:15 22:15

Una misión de locos VOSE 20:15
Underwater 17:45 22:00

Aves de presa 17:30 19:45 22:00 Volant junts 17:30
Adú 17:30 20:00 22:30

Las aventuras del doctor Dolittle 18:00 20:10
Bad Boys For Life 20:00 22:3

0Malasaña 32 19:45
1917 22:15


CINEMES GUIU

Judy 22:15
Adú 20:00 22:151917 20:00


CINECLUB DE LES VALLS

Sorry, We Missed You 12 de febrer 21:30
Le jeune Ahmed 4 de març 21:30
La hija de un ladrón 11 de març 21:30
Parásitos 18 de març 21:30

PEL·LÍCULES:

- 'Una misión de locos'

Dir.: Ludovic Colbeau-Justin. Int.: Danny Boon.Romain és un metge que treballa en un hospital psiquiàtric i Leó, un pacient que diu que és un agent secret.

- 'Aves de presa'
Dir.: Cathy Yan. Int.: Margot Robbie.
Després de separar-se de Joker, Harley Quinn i tres heroïnes uneixen les seves forces per salvar una nena del malvat rei del crim Màscara Negra.

- 'Underwater'
Dir.: William Eubank. Int.: Kristen Stewart.
Una tripulació de sis integrants queden atrapats en una instal·lació submarina que s'està inundant a gran velocitat com a conseqüència d'un sisme devastador.

- 'Volant junts'
Dir.: Nicolas Vanier. Int.: Jean-Paul Rouve.
Christian és un científic especialitzat en les oques salvatges i els seus processos de migració. El seu fill, un adolescent obnubilat pels videojocs, no vol passar unes vacances amb el seu pare, en plena natura.

-'Adú'
Dir.: Salvador Calvo. Int.: Luis Tosar, Anna Castillo.
En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se a la bodega d'un avió... Tres històries es creuaran.

-'Las aventuras del Doctor Dolittle'
Dir.: Stephen Gaghan. Int.: Robert Downey jr.
Després de perdre la seva dona, el Dr. John Dolittle es va tancar a la seva mansió amb l’única companyia dels seus d’animals exòtics. Però quan la jove reina cau malalta, Dolittle haurà de deixar la seva vida per embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa.

-'Aguas oscuras'
Dir.: Todd Haynes. Int.:Mark Ruffalo, Anne Hathaway.Inspirada en una impactant història real, un tenaç advocat descobreix el fosc secret que connecta un nombre creixent de morts inexplicables amb una de les corporacions més grans de el món. En el procés, ho arrisca tot: el seu futur, la família i la seva pròpia vida.

-'Te quiero, imbécil'
Dir.: Laura Mañá. Int.: Quim Gutiérrez, Natalia Tena.A Marc l’ha deixat la nòvia just quan anava a demanar-li matrimoni, l’han fet fora de la feina i torna a viure amb els pares. Amb aquest panorama, Marc està decidit a reinventar-se i triomfar, per això acudeix al lloc on tot es troba: internet.

-'Bad boys for life'
Dir.: Bilall Fallah, Adil El Arbi. Int.: Will Smith, Martin Lawrence.
Els detectius Mike Lowrey i Marcus Burnett tornen a fer de les seves. Ara Lowery passa per la crisi de la mitjana edat i Burnett vol retirar-se. Això sí, quan se’ls presenti un nou cas per resoldre, no dubtaran a tornar a treballar junts per última vegada.

-'Jojo rabbit'
Dir.: Taika Waititi. Int.: Scarlett Johansson, Roman Griffin Davis.Jojo Rabbit és un nen que viu en plena II Guerra Mundial. La seva única sortida és un amic imaginari, una versió de Hitler ètnicament incorrecta que incita els cecs ideals patriòtics de l’infant.

-'Malasaña 32'
Dir.: Albert Pintó. Int.: Begoña Vargas, Iván Marcos.Malasaña 32 ens trasllada al Madrid dels anys 70, on una família s’instal·la al barri de Malasaña en una casa que es convertirà en el pitjor dels seus malsons.

-'1917'
Dir.: Sam Mendes. Int.: George Mackay.Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics, Schofi eld i Blake, reben una missió aparentment impossible. En una cursa contrarellotge, hauran de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que evitarà un mortí fer atac contra centenars de soldats.
  • #1 x Joan
    (10/02/20 12:16)

    Una peli Francesa que ens ve d'espanya versió castellana... com a molt en versió original subtitulada en castellà, i després alguns tenen els sants c....s de donar el Pas de la Casa com exemple de poble on no es parlar el Català...

    Respondre
1
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts