x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Gaset Flinch, a la galeria Art al Set

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
Gaset Flinch, a la galeria Art al Set

Gaset Flinch, a la galeria Art al Set

Gaset Flinch, a la galeria Art al Set

Actualitzada 10/02/2020 a les 07:30
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'Gaset Flinch'

L’espai escaldenc aplega una selecció del treball de l’alturgellenca. Es presenta sense títol, com un recorregut per les peces en fang refractari, en gres, algun gravat, obres en petit i gran format o de paret. Són peces que han triat juntes l’artista i les galeristes, Laia Maestre i Pilar Cortadella. És un passeig pel material habitual de l’artista, la terra, que fa així un repàs a la seva trajectòria per continuar endavant.

Art al Set Avinguda Carlemany, 95. Escaldes-Engordany.Tel.: 868 355. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores; dissabte, de 17 a 20 hores.

EXPOSICIONS:

-'Ferrari, al Museu de l'Automòbil'

Andorra és un país que adora el motor. Fruit d’aquest amor, han nascut algunes col·leccions privades molt importants que situen Andorra en el mapa del patrimoni automobilístic. Una part d’aquestes col·leccions es pot veure al Museu Nacional de l’Automòbil d’Encamp. Aquesta passió no solament s’ha centrat en vehicles antics de tota mena, sinó també en les peces i els materials que envolten l’automoció, com ara cartells, matrícules o col·leccions de petits objectes. Aquest és el cas de la col·lecció de miniatures de Ferrari, que la fundació Bomosa ha cedit temporalment al Museu Nacional de l’Automòbil per fer-la conèixer.

Museu Nacional de l’Automòbil
Encamp. Fins al 31 de desembre.


-'#CthyssenEnFamília amb ‘Influencers’

Per segon any consecutiu el MCTA proposa una activitat familiar basada en el projecte dels alumnes de Batxiller en Ciències de l’Educació de l’UDA, en aquest cas promoció 2018-2019, que tenien el repte de crear una activitat lúdica i educativa dins un projecte curricular que sorgeix de la col·laboració. Aquesta edició del #CthyssenEnFamília planteja una missió a petits i grans: convertir-se en guies del Museu Carmen Thyssen Andorra per una estona d’una manera ben divertida. La complicitat serà essencial, i tots els participants aprendran sense adonar-se’n aspectes de les obres a través del joc. Els menors hi podran participar a partir de sis anys i obligatòriament acompanyats per un adult. Cal fer reserva prèvia.

-'ART I FOLLIA', A LA FÀBRICA REIG MUSEU
Art i Follia. Joan Obiols Vié. Psiquiatre i humanista obre les portes a la sala temporal de Fàbrica Reig Museu. Joan Obiols Vié (1918-1980), brillant psiquiatre i docent –va ser rector de la Universitat de Barcelona a la dècada dels setanta–, amant de l’art i activista cultural, col·leccionista eclèctic, home de tarannà dinàmic que es va enfrontar a la grisor intel·lectual del franquisme, serà el protagonista de l’exposició que enceta l’any a la Fàbrica Reig Museu, amb Art i follia, una mostra que obrirà les portes dijous de la setmana vinent i que ja va servir per inaugurar la programació del nou Espai Brossa barceloní.
Fàbrica Reig Museu
Sant Julià de Lòria.

-'Perico Pastor, ‘Pinzells en dansa’'
Pinzells en dansa, de Perico Pastor. Cinc anys sense exposar a Andorra i els pinzells no han parat. Heus ací el rastre d’aquest ball, sobretot l’empremta dels seus traços a la sala Oval del MNAC l’octubre del 2018, pel Big Draw, i algunes coses més, com les marines del 2016 –vistes de la Barceloneta, nocturnes i diürnes– o les pintures de l’any passat a Montpeller. I, per descomptat, alguns nus. Entrada gratuïta.
Ambaixada d’Espanya a AndorraPrat de la Creu, 34. Andorra la Vella. Tel.: 800 032. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h i de 14.00 a 18.00 h.Fins al 21 de febrer del 2020.

-'Olympia Altimir, a la Mama Maria'
La galeria Mama Maria acull la primera exposició que la jove artista andorrana Olympia Altimir protagonitza al país, un recull d’obres que titula Un dia serà demà i que es podrà veure fins a final del mes de febrer. Altimir, graduada per l’Academy of Art de San Francisco, resideixa Los Angeles, on ja ha tingut l’oportunitat de formar part de diverses exposicions col·lectives, entre les quals una al Young Museum. Altimir presenta un conjunt d’olis i treballs que barregen tècniques en què predomina un realisme imaginatiu proper al simbolisme, amb elements naturals, influència dels paisatges pirinencs.Mama Maria Andorra la Vella.Fins al 28 de febrer.

-'El nu femení'
Mostra de treballs realitzats pels alumnes del monogràfic sobre pintura de nu femení, impartit per Antònia Miralles i Helena Guardia a l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella entre octubre i novembre del 2019. Durant el curs els alumnes han aprés a representar el cos femení experimentant amb el modelatge en fang i també amb el dibuix i la pintura.Vestíbul del Centre Cultural La Llacuna C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 - 6Andorra la Vella. Fins al 19 de febrer.

-'Sis artistes a taranmana'
Al Parc de la Mola escaldenc–justament als locals que ja havia ocupat una altra galeria, Art al Set– ha instal·lat Aminda Saludes aquesta sala que vol ser “eclèctica”, per on desfilaran creadors de casa i forans. Per començar, exposa obra de petit format –obra especialment feta per a l’ocasió– de sis dones: Rosa Mujal, Eve Ariza, Zoe, Judit Gaset, Gemma Piera i Jasmine Lilleby.Galeria TaranmanaPasseig del Valira, 7. Escaldes-Engordany.Fins al 29 de febrer.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts