x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Rapejar contra el 'bullying'

“Aquí no volem bullying. We don’t want bullying at all”. Els alumnes de música de Santi Casas a Canillo s’han unit per cantar rap contra l’assetjament escolar. El vídeo, que circula ja per les xarxes, és una invitació a reflexionar i, sobretot, denunciar i buscar ajut.
Casas, docent a l’Escola Andorrana, lidera des de ja fa uns cursos aquesta iniciativa de convertir la UT (unitat temporal) A ritme de rap en un instrument de motivació. Són xavals de sisè curs, és a dir, d’entre deu i dotze anys, que van participar en tot el procés de producció del vídeo. Partint de la proposta mateixa del tema que volien abordar. “És una qüestió molt escaient, que toca molt de prop a les escoles i s’ho van agafar molt personalment, perquè els afecta, el tenim a tocar cada dia”, explica Casas, inductor d’aquesta activitat engegada a l’àrea de
  • #5 Recollim el que sembrem
    (29/01/20 14:58)

    Els adolescents no fan si no adoptar el que la societat els ensenya, simplement. Videojocs, sèries, pel·lícules, internet etc estan carregats de violència extrema a dojo o cultura marxista com en diuen alguns.

    Respondre
  • #4 Punisher
    (29/01/20 14:49)

    Esperar contra el acoso hem semble infantil. El problema està en l'absència d'educació dels pares. No es tracta d'educar només a qui abusa, també cal educar per no ser considerats víctimes, a part de tenir la OBLIGACIÓ com a pares de crear una confiança amb els nostres fills, perquè siguin lliures de explicar-nos el que sigui sense por a represàlies o sentir- febles. Amb aquestes polítiques progres només crearem una societat d'assistits i polaritzada entre víctimes i botxins.

    Respondre
  • #3 Toni
    (29/01/20 13:59)

    Underground va dir..
    No entenc on està el problema en que els xavals treballin un problema social mitjançant la música. Si netflix treu un documental al respecte és fantàstic, si ho fan a les escoles del país es dolent. En fi...

    Respondre
  • #2 Underground
    (29/01/20 11:46)

    Tot el convertim en una festa, amb globus, serpentines, rap, hip hop i batucades diverses, així no avançarem mai, en tot cas perpetuarem els problemes socials.

    Respondre
  • #1 pep
    (29/01/20 08:38)

    Aquí el que fa falta es més implicació dels mestres, així de senzill!!!

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts