x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

'Garses', de la companyia An-Danda-Rà

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
'Garses', de la companyia An-Danda-Rà

'Garses', de la companyia An-Danda-Rà

'Garses', de la companyia An-Danda-Rà

Actualitzada 29/01/2020 a les 06:51
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'Garses', de la companyia An-Danda-Rà'

Tres dones nascudes fa més de 40 anys i menys de 50: la Lluïsa, la Conxa i la Teresa. Van ser amigues i es van convertir en examigues. Van estar anys sense veure’s. Què va passar? Es coneixen des de l’institut, van anar a les seves respectives bodes, van tenir una filla cadascuna de la mateixa edat, que van ser amigues, després examigues i van estar anys sense veure’s. Què va passar? Aquest és el punt de partida de Garses, l’espectacle amb què la companyia An-Danda-Rà es presenta aquest vespre a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (21:30 hores). Un text de Jorge Roelas dirigit per Irina Robles.


XERRADES:


-'Fiter i Rossell'

Conferència, en francès, Anton Fiter i Rossell et le Manual Digest, a càrrec d'Albert Villaró, director del Centre d’Estudis Històrics i Polítics de l’Institut d’Estudis Andorrans.
Sala d'actes de MoraBanc (19 h.) Escaldes-Engordany


EXPOSICIONS:


-'Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir. Desfilen novament grans noms de la pintura, de Claude Monet a Antoni Saura, de Ramon Casas a Eliseu Meifrèn, en un recorregut que s’inicia al segle XVII i acaba a l’art urbà i pop del segle XXI.
Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores. Fins al setembre del 2020.


-'Galeria Taranmana: Sis dones artistes'
Al Parc de la Mola escaldenc –justament als locals que ja havia ocupat una altra galeria, Art al Set– ha instal·lat la galerista Aminda Saludes (havia estat directora de la Torrallardona) aquesta sala que vol “eclèctica”, per on desfilaran creadors de casa i forans. Per començar, exposa obra de petit format –obra especialment feta per a l’ocasió– de sis dones: Rosa Mujal, Eve Ariza, Zoe, Judit Gaset, Gemma Piera i Jasmine Lilleby. L’encàrrec de Saludes va deixar lliures les creadores en l’aspecte temàtic, però buscant alguns fils conductors: les dimensions reduïdes i l’execució en blanc i negre o amb poques pinzellades de color.La sala es troba al passeig del Valira, al costat del comú escaldenc

-'Perico Pastor: ‘Pinzells en dansa’'
El creador alturgellenc Perico Pastor torna a exposar a Andorra, en aquest cas, la sèrie Pinzells en dansa. Cinc anys sense exposar a Andorra i els pinzells no han parat. Heus ací el rastre d’aquest ball, sobretot l’empremta dels seus traços a la sala Oval del MNAC l’octubre del 2018, pel Big Draw, i algunes coses més, com les marines del 2016 o les pintures de l’any passat a Montpeller. Entrada gratuïta.
Ambaixada d’Espanya a Andorra Prat de la Creu, 34. Andorra la Vella.Tel.: 800 032.Horaris: de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h i de 14.00 a 18.00 h.Fins al 21 de febrer del 2020.

-'Olympia Altimir'
La galeria Mama Maria inaugura aquest vespre la primera exposició que la jove artista andorrana Olympia Altimir protagonitza al país, un recull d’obres que titula Un dia serà demà i que es podrà veure fins a final del mes de febrer. Altimir, graduada per l’Academy of Art de San Francisco, resideix habitualment a Los Angeles, on ja ha tingut l’oportunitat de formar part de diverses exposicions col·lectives, entre les quals una al Young Museum. Altimir presenta un conjunt d’olis i treballs que bar­regen tècniques en què predomina un realisme imaginatiu molt proper al simbolisme, amb elements naturals, influència dels paisatges pirinencs.
Mama MariaAv. Meritxell, 25. Andorra la Vella.Tel.: 869 996. Horaris: de dilluns a diumenge, de les 12.30 a les 20 hores.Fins al 28 de febrer.

-'Gaset Flinch'
L’espai escaldenc aplega una selecció del treball de l’alturgellenca.Es presenta sense títol, com un recorregut per les peces en fang refractari, en gres, algun gravat, obres en petit i gran format o de paret. Són peces que han triat juntes l’artista i les galeristes, Laia Maestre i Pilar Cortadella. És un passeig pel material habitual de l’artista, la terra, que fa així un repàs a la seva trajectòria per continuar endavant.
Art al SetAvinguda Carlemany, 95.Escaldes-Engordany.Tel.: 868 355. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores; dissabte, de 17 a 20 hores.

-'El nu femení'
Mostra de treballs realitzats pels alumnes del monogràfic sobre pintura de nu femení, impartit per Antònia Miralles i Helena Guardia a l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella entre octubre i novembre del 2019. Durant el curs els alumnes han aprés a representar el cos femení experimentant amb el modelatge en fang i també amb el dibuix i la pintura.
Vestíbul del Centre Cultural La Llacuna
C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 - 6Andorra la VellaFins al 19 de febrer.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts