La proposta del dia

Dulce Pontes, a l'Auditori Nacional

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Dulce Pontes, a l'Auditori Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA:

La cantant lusitana serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional. Dulce Pontes, una de les veus més reconegudes de Portugal, arriba a Andorra en el moment que compleix tres dècades sobre els escenaris. Acompanyada del guitarrista Daniel Casares i el contrabaixista Yelsy Heredia, amb qui ja havia fet nombroses col·laboracions, presentarà un projecte artístic molt especial. En aquesta gira, el trio homenatjarà grans autors, com Amália Rodrigues, Ennio Morricone, Debussy, Joaquín Rodrigo o Federico García Lorca, a més d’interpretar algunes cançons pròpies.

EXPOSICIONS:

-'Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir. Desfilen novament grans noms de la pintura, de Claude Monet a Antoni Saura, de Ramon Casas a Eliseu Meifrèn, en un recorregut que s’inicia al segle XVII i acaba a l’art urbà i pop del segle XXI.

Museu Carmen Thyssen Andorra

Escaldes-Engordany.

Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores.

Fins al setembre del 2020.

-'Fotografia científica'

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que abracen més de trenta branques, setze de les quals es presenten a la sala temporal del museu de la mà de Luis Monje, biòleg i un dels pocs fotògrafs científics del món que han dedicat la major part de la vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les; és un dels pioners a Espanya en diverses d’aquestes tècniques.

Fàbrica Reig Museu

C/ Doctor Palau, 17.Sant Julià de Lòria. Tel.: 741 545. Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores.

Fins al 26 de gener.

-Julio Vaquero'

Del llambreig a la penombra, de Julio Vaquero, ocuparà la sala d’exposicions del Govern, ArtalRoc. La mostra, comissariada per Christina de Vreeze, recull una selecció d’obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En total, un conjunt de 25 obres, entre les quals s’inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero, un recorregut pel seu univers particular i l’evolució del seu llenguatge artístic. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l’artista, la sèrie de pintures Museu robat, les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors.ArtalRoc (antic CIAM)

Av. Carlemany, 8.Horaris: de dimarts a la tarda a divendres d’11 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Dissabte de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Diumenge de 10 a 14 h. Tancat diumenge a la tarda, dilluns tot el dia i dimarts al matí.

Escaldes-Engordany.

-'L’univers playmobil'

Exposició organitzada per ClickFactoryFest, que presenta un esdeveniment al voltant del mític click de Playmobil, a partir de 5 diorames que representen diferents temàtiques: la prehistòria, les croades, un zoo, pirates i una escena de la pel·lícula San Andrés. L’exposició estarà complementada per tallers per a infants relacionats amb l’univers Playmobil, activitats no dirigides, el 23, 27, 28 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, de les 16.30 a les 18 h.

CAEE

Escaldes-Engordany.

Horaris: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Diumenge de les 9.30 a les 13.30 h. Fins al 25 de gener.

tracking