MÚSICA

L'ONCA inicia nova temporada amb el Cicle Paisatges

La formació inicia la 27a edició amb el programa titulat 'La vall de Sorteny, paisatges que inspiren suites per a cordes', format per tres concerts temàtics

L'ONCA inicia nova temporada amb el Cicle PaisatgesONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ONCAinicia la 27a temporada amb el cicle Paisatges i el programa titulat 'La vall de Sorteny, paisatges que inspiren suites per a cordes', format per tres concerts temàtics que evidencien la riquesa del patrimoni natural i paisatgístic d’Andorra. L'estrena del programa serà el dissabte 18 de gener a les 20.30 hores al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, sent l'entrada lliure fins a omplir l’aforament disponible, i es presentarà al Palau de la Música Catalana el dijous 23 de gener, a les 20 h, al Petit Palau. La segona cita 'Les valls del Comapedrosa' se celebrarà el dijous 6 i el dissabte 8 de febrer, al Palau i a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. El darrer concert del cicle serà el dijous 7 de maig al Palau i el dissabte 9 de maig, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, amb el programa titulat 'La vall del Madriu-Perafita-Claror'.

El seu director, Gerard Claret, explica que es tracta d'un programa dedicat a "compositors romàntics que s’han inspirat en la música popular i els paisatges sonors rurals per a crear obres clàssiques de gran poder descriptiu”, amb les imatges d'Isidre Escorihuela,Jaume Riba i’Àlex Tena.

tracking