La proposta del dia

Els diorames de Playmobil, al CAEE

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Els diorames de Playmobil, al CAEE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-'Els diorames de Playmobil, al CAEE'

Exposició organitzada per ClickFactoryFest, que presenta un esdeveniment entorn del mític Click de Playmobil, a partir de 5 diorames que representen diferents temàtiques: la prehistòria, les croades, un zoo, pirates i una escena de la pel·lícula San Andrés. L’exposició estarà complementada per tallers per a infants relacionats amb l’univers Playmobil. Activitats no dirigides, el 23, 27, 28 i 30 de desembre i el 2,3 i 4 de gener.

CAEE

Escaldes-Engordany. Horaris: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Diumenge de les 9.30 a les 13.30 h. Fins al 25 de gener.

INFANTIL

-'TITELLES'

Quimera: Els personatges d'aquesta història entraran en un món nou de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible. Un lloc sense mòbils ni connexió a internet. Un món on només la imaginació té cabuda.

Teatre Comunal (17 i 18.30 hores) Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-'Fotografia científica'

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que abracen més de trenta branques, setze de les quals es presenten a la sala temporal del museu de la mà de Luis Monje, biòleg i un dels pocs fotògrafs científics del món que ha dedicat la major part de la vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les; és un dels pioners a Espanya en diverses d’aquestes tècniques.

Fàbrica Reig Museu

C/ Doctor Palau, 17.

Sant Julià de Lòria.

Tel.: 741 545.

Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores.

Fins al 26 de gener

-'Ça chauffe pour la planète’

L’exposició recull una trentena de dibuixos –seleccionats d’entre els que van aparèixer al llibre homònim publicat per Gallimard– sortits dels llapis d’autors d’arreu –164, de 64 països, integren l’associació Cartooning for Peace– i que suposen un crit d’alerta sobre el dany que l’home infligeix al planeta. La mostra recull aportacions de Tignous, col·laborador de Charlie Hebdo assassinat en l’atemptat. D’ell és el panda que barra el pas valentament a les trituradores d’arbres que desforesten el seu hàbitat, referència a la icònica imatge a la plaça de Tiananmen.

MW Museu de l’Electricitat

Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-'Espai columbaL’

Espai Columba exhibeix les pintures murals de l’església de Santa Coloma i altres elements característics del romànic andorrà. L’entrada a l’Espai Columba, combinada amb el videomapatge de l’església de Santa Coloma, val 7 euros. L’entrada reduïda costa 3,50 euros i la visita guiada tindrà un suplement d’1,50 euros per persona. L’equipament compta amb els mateixos descomptes i gratuïtats que la resta de museus nacionals.

Espai Columba

Andorra la Vella.

Horaris: De dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h · Diumenge, de 10 a 14 h · Diumenge a la tarda i dilluns, tancat.

-‘Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir. Desfilen novament grans noms de la pintura, de Claude Monet a Antoni Saura, de Ramon Casas a Eliseu Meifrèn, en un recorregut que s’inicia al segle XVII i acaba a l’art urbà i pop del segle XXI.

Museu Carmen Thyssen Andorra Escaldes-Engordany.Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores.Fins al setembre del 2020.

tracking