x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

El món fantàstic d'Yvette Groslimond

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
El món fantàstic d'Yvette Groslimond

El món fantàstic d'Yvette Groslimond

El món fantàstic d'Yvette Groslimond

Actualitzada 17/12/2019 a les 07:08
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'ELS CLICKS DE PLAYMOBIL, AL CAEE'

Un món de fantasia, de l’artista Yvette Groslimond, una mostra d’escultura i pintura en un recorregut per un món de fantasia on la Yvette expressa, a través de diferents tècniques i formats, allò que la seva personalitat inquieta li demanava de fer en cada moment. Yvette Groslimond va néixer en un petit poble de Suïssa el 1930. Va conèixer Pere Puigsubirà a Barcelona, amb qui es va casar uns anys més tard. I de la seva mà va arribar a Andorra. Junts van emprendre negocis diverso, entre els quals l’hotel Rosaleda.


Sala d’exposicions del comú d’Encamp

Encamp. Horaris: de dilluns a dijous de 8 a 17 hores, i els divendres de 8 a 15 hores

LLIBRE

-'Història d’Encamp'Presentació del llibre Encamp, una història particular, escrit per Francesc Rodríguez Rossa i editat pel comú d’Encamp, que endinsa el lector en la història de la parròquia
Sala d’exposicions del comú

(19 hores) Encamp.

XERRADES

-'Esport i vida'L’esport com a metàfora de la vida. Xerrada amb el filòsof David Murias per aconseguir obtenir i aplicar de l’esport eines i estratègies per al creixement personal i reprogramar creences inconscients. Es tractaran diferents punts com: què és l’esport i quin significat té a la vostra vida? El joc aplicat a la vida.
AnyósPark
(19.30 hores)
Anyós. La Massana.

EXPOSICIONS

-'Gaset Flinch'
L’espai escaldenc aplega una selecció del treball de l’alturgellenca. Es presenta sense títol, com un recorregut per les peces en fang refractari, en gres, algun gravat, obres en petit i gran format o de paret. Són peces que han triat juntes l’artista i les galeristes, Laia Maestre i Pilar Cortadella. És un passeig pel material habitual de l’artista, la terra, que fa així un repàs a la seva trajectòria per continuar endavant.
Art al Set
Avinguda Carlemany, 95. Escaldes-Engordany. Tel.: 868 355.Horaris: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores; dissabte, de 17 a 20 hores.

-‘Influencers en l’art’La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir. Desfilen novament grans noms de la pintura, de Claude Monet a Antoni Saura, de Ramon Casas a Eliseu Meifrèn, en un recorregut que s’inicia al segle XVII i acaba a l’art urbà i pop del segle XXI.
Museu Carmen Thyssen Andorra
Escaldes-Engordany. Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores.Fins al setembre del 2020.

-'Memòries de Meritxell'L’exposició històrica Memòries de la construcció de l’avinguda Meritxell mostra l’evolució que ha viscut Andorra la Vella al llarg de les darreres dècades. Està formada per quatre sales, aixoplugades en contenidors, que conviden a descobrir com era la capital mitjançant imatges, vídeos i entrevistes a veïns i veïnes que van contribuir a aixecar l’avinguda Meritxell. Aparcament de la Vinyeta.
Andorra la Vella. Fins al 29 de desembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts