x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Els clicks de Playmobil, al CAEE

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
El CAEE desplega l'univers Playmobil

El CAEE desplega l'univers Playmobil

El CAEE desplega l'univers Playmobil

Actualitzada 16/12/2019 a les 07:04
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'ELS CLICKS DE PLAYMOBIL, AL CAEE'

Exposició organitzada per ClickFactoryFest, que presenta un esdeveniment entorn del mític Click de Playmobil, a partir de 5 diorames que representen diferents temàtiques: la prehistòria, les croades, un zoo, pirates i una escena de la pel·lícula San Andrés. L’exposició estarà complementada per tallers per infants relacionats amb l’univers Playmobil, activitats no dirigides, el 23, 27, 28 i 30 de desembre i el 2,3 i 4 de gener.

CAEE Escaldes-Engordany.
Horaris: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Diumenge de les 9.30 a les 13.30 h. Fins al 25 de gener.


EXPOSICIONS:


-'ELS PAISATGES URBANS DE RAFA CONTRERAS'

Les parets són les ciutats vistes per Rafa Contreras, que en aquesta sèrie fa el salt –més aviat el retorn– a la pintura: va començar de la mà de Sergi Mas, fins que va descobrir els escultors bascos i a partir d’aleshores es va dedicar a les tres dimensions. El que crida l’atenció de l’artista és experimentar amb els materials, per això als grans llenços monocromàtics materials diversos –de ciment a pols de marbre– se superposen a la pintura acrílica. A banda, la influència del haiku japonès, en la que és una deriva cap al minimalisme més absolut.
Mama Maria. Av. Meritxell, 25. Andorra la Vella.


-'FOTOGRAFIA CIENTÍFICA, A LA FÀBRICA REIG'

La fotografia científica no és una especialitat, sinó un conjunt de tècniques fotogràfiques complexes que abracen més de trenta branques, setze de les quals es presenten a la sala temporal del museu de la mà de Luis Monje, biòleg i un dels pocs fotògrafs científics del món que han dedicat la major part de la vida a estudiar-les, practicar-les i difondre-les; és un dels pioners a Espanya en diverses d’aquestes tècniques.
Fàbrica Reig Museu C/ Doctor Palau, 17. Sant Julià de Lòria. Tel.: 741 545. Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores.


-'EL BARCELONÍ JULIO VAQUERO, A ARTALROC
Entre el llambreig i la penombra, de Julio Vaquero, ocuparà la sala d’exposicions del Govern, ArtalRoc. La mostra, comissariada per Christina de Vreeze, recull una selecció d’obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En total, un conjunt de 25 obres, entre les quals s’inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero, un recorregut pel seu univers particular i l’evolució del seu llenguatge artístic. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l’artista, la sèrie de pintures Museu robat, les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors.‘Entre el llambreig i la penombra’ es pot visitar fins al mes de gener.

-'MANEL SORIANO A BINGO ART'
El projecte Bingo Art proposa una nova exposició de pintura amb la presentació d’una vintena d’obres del pintor Manel Soriano Badia. Aquesta nova exposició presentarà una vintena de quadres pintats en oli i en acrílic del pintor badaloní, alumne de l’artista Joaquim Planas Campdepadrós, amb qui va perfeccionar la seva tècnica. L’autor ha protagonitzat diverses exposicions a Blanes des de finals dels noranta. És el tercer cop que l’artista exposa al país, on resideix des de fa uns anys.
Sala Bingo Star’s Andorra la Vella. Horaris: de 17 a 3 h, cada dia.

-'JOEL SAURA'
L’andorrà Joel Saura Fort, participant del concurs d’aparadors Talentejant, exposa fotografies a Vallmedic Vision Andorra. Joel Saura, nascut a Andorra, va créixer a Ordino, on ha desenvolupat una passió per la natura, les munta­nyes, les tradicions, la neu i l’esport. Sempre el va atreure el món artístic. Als set anys va començar a tocar el piano i a estudiar música. Més tard, va descobrir el món audiovisual i als setze anys va estalviar per comprar-se una GoPro. Va començar a aprendre les bases de la fotografia i del vídeo fins que un dia es va adonar que la GoPro el limitava i va decidir fer el pas i saltar a una càmera de veritat. Va començar amb la càmera del seu pare, amb la qual va anar aprenent pel seu compte, gràcies majoritàriament a Internet. Va estar un any estalviant per poder comprar-se la seva primera càmera personal. La fotografia és la seva passió, tot i així mai ha fet cap curs ni està estudiant res semblant. De fet, l’any que ve acaba el grau en Turisme. Això no treu que el seu temps lliure el dediqui a la fotografia tant com pugui, i si li sorgeix l’oportunitat algun dia dedicar-s’hi, no la deixarà escapar.
Vallmedic Visión Andorra Av. Nacions Unides, 17. Escaldes-Engordany. Fins al 24 de novembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts