La proposta del dia

Maria Barbal, a la biblioteca d'Encamp

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Maria Barbal, a la biblioteca d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOTA DEL DIA

-'MARIA BARBAL, A LA BIBLIOTECA D'ENCAMP'

La biblioteca comunal d’Encamp organitza una xerrada literària avui a partir de les vuit del vespre a càrrec de Maria Barbal i Farré, una de les autores catalanes més llegides i amb més obres traduïdes en l’actualitat. Barbal parlarà de la seva obra i especialment de l’última novel·la, A l’amic escocès, que s’inclou en el cicle dedicat al Pallars, comarca nadiua de l’autora, i que va iniciar amb l’obra Pedra de tartera. L’obra de Maria Barbal es basa en el gènere de la novel·la, la prosa, la narrativa breu i infantil, així com en el teatre. El conjunt de la seva trajectòria literària la va portar a rebre recentment la Creu de Sant Jordi.

EXPOSICIONS

-'UN MÓN DE FANTASIA'

La sala d’exposicions del comú d’Encamp acull l’exposició Un món de fantasia, d’Yvette Groslimond, una mostra d’escultura i pintura que ofereix un recorregut per un món de fantasia on l’autora expressa, a través de diferents tècniques i formats, allò que la seva personalitat inquieta li demanava de fer en cada moment. Groslimond va néixer en un petit poble de Suïssa el 1930 i de jove va conèixer Pere Puigsubirà a Barcelona, amb qui va arribar a Andorra. Junts van emprendre negocis diversos, d’importació i d’exportació, i van viure anys d’oportunitats, a banda de la gestió de l’antic hotel Rosaleda.

Sala d’exposicions del comú

Encamp.

Fins al 17 de gener.

-'MANEL SORIANO A BINGO ART'

El projecte Bingo Art proposa una nova exposició de pintura amb la presentació d’una vintena d’obres del pintor Manel Soriano Badia. Aquesta nova exposició presentarà una vintena de quadres pintats en oli i en acrílic del pintor badaloní, alumne de l’artista Joaquim Planas Campdepadrós, amb qui va perfeccionar la seva tècnica. L’autor ha protagonitzat diverses exposicions a Blanes des de final dels noranta. És el tercer cop que l’artista exposa al país, on resideix des de fa uns anys.

Sala Bingo Star’s

Andorra la Vella. Horaris: de 17 a 3 h, cada dia.

Fins al 24 de novembre.

-'GASET FLINCH'

L’espai escaldenc aplega una selecció del treball de l’alturgellenca. Es presenta sense títol, com un recorregut per les peces en fang refractari, en gres, algun gravat, obres en petit i gran format o de paret. Són peces que han triat juntes l’artista i les galeristes, Laia Maestre i Pilar Cortadella. És un passeig pel material habitual de l’artista, la terra, que fa així un repàs a la seva trajectòria per continuar endavant.

Art al Set

Avinguda Carlemany, 95.

Escaldes-Engordany.

Tel.: 868 355. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores; dissabte, de 17 a 20 hores.

-'JOEL SAURA'

L’andorrà Joel Saura Fort, participant del concurs d’aparadors Talentejant, exposa fotografies a Vallmedic Vision Andorra. Joel Saura, nascut a Andorra, va créixer a Ordino, on ha desenvolupat una passió per la natura, les munta­nyes, les tradicions, la neu i l’esport. Sempre el va atreure el món artístic. Als set anys va començar a tocar el piano i a estudiar música. Més tard, va descobrir el món audiovisual i als setze anys va estalviar per comprar-se una GoPro. Va començar a aprendre les bases de la fotografia i del vídeo fins que un dia es va adonar que la GoPro el limitava i va decidir fer el pas i saltar a una càmera de veritat.

Vallmedic Visión Andorra

Av. Nacions Unides, 17.

tracking