x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

La veu de deu mil objectes

L’herència de Casa Rossell li va caure a l’Estat fa quasi un quart de segle. Les propietats van anar acompanyades d’un fons de béns “excepcional”, objectes que relaten la història d’una casa benestant. Però perquè parlin s’han de tenir inventariats i documentats.
Deu mil, si fa o no fa, són els que ja estan inventariats, sumant la feina feta pels tècnics de Patrimoni Cultural entre el 2001 i el 2003 –tasca aturada per l’arribada de la Llei de Patrimoni el 2003, que marcava noves línies–; ara, l’empresa Retoc, dirigida per Mireia Garcia, acaba d’enllestir dues noves fases. La previsió, segons Berna Garrallà, cap de l’àrea de Béns Mobles, és que el 2021 estigui acabada la feina d’inventari, incloent-hi l’abundant mobiliari que encara queda a la casa ordinenca, tancada des de la mort de la darrera ocupant i sempre pendent que li donin
  • #2 Jane Morris Goodall
    (20/11/19 11:21)

    Rolph va dir..
    quan els números de Google analytic és l'únic que importa fa cert la dita popular "tira más una teta que una carreta". Markèting rosa en estat pur i viu ja no cal comprar l'Interview o el Playboy.

    Respondre
  • #1 Rolph
    (20/11/19 10:21)

    Qué morbo de foto

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts