x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Nova cita amb el Cambra Romànica

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
Nova cita amb el Cambra Romànica

Nova cita amb el Cambra Romànica

Nova cita amb el Cambra Romànica

Actualitzada 16/11/2019 a les 07:22
LA PROPOSTA DEL DIA

-'NOVA CITA AMB EL CAMBRA ROMÀNICA'
Guanyadors del 1r Concurs Internacional Cambra Romànica, els joves pianistes Júlia Fortuny i Bernat Sánchez tornen a Andorra per presentar en el marc del mateix cicle un programa dedicat a la música germànica de finals del segle XVIII i principis del segle XIX, amb compositors d’Àustria i Alemanya. El concert començarà amb l’Andante i Variacions en Sol Major de Mozart; continuarà amb peces de Czerny, Schubert i Schumann –d’aquest últim, els impromptus Pintures de l’Est, un nom evocador d’una peça que Schumann va regalar a la seva dona, Clara–.

Església de Sant Serni (17 hores)
Canillo


EXPOSICIONS


-'JULIO VAQUERO'

Del llambreig a la penombra, de Julio Vaquero, ocuparà la sala d’exposicions del Govern, ArtalRoc. La mostra, comissariada per Christina de Vreeze, recull una selecció d’obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En total, un conjunt de 25 obres, entre les quals s’inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero, un recorregut pel seu univers particular i l’evolució del seu llenguatge artístic. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l’artista, la sèrie de pintures Museu robat, les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors.
Art al Roc (antic CIAM)

Av. Carlemany, 8.
Horaris: de dimarts a la tarda a divendres d’11 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Dissabte de 10 a 14 h i de 15 a 20 h.

Escaldes-Engordany.
Fins al 12 de gener.


-‘ÇA CHAUFFE POUR LA PLANÈTE’
L’exposició recull una trentena de dibuixos –seleccionats d’entre els que van aparèixer al llibre homònim publicat per Gallimard– sortits dels llapis d’autors d’arreu –164, de 64 països, integren l’associació Cartooning for Peace– i que suposen un crit d’alerta sobre el dany que l’home infligeix al planeta. La mostra recull aportacions de Tignous, col·laborador de Charlie Hebdo assassinat en l’atemptat. D’ell és el panda
que barra el pas valentament a les trituradores d’arbres que desforesten el seu hàbitat, referència a la icònica imatge a la plaça de Tiananmen.
MW Museu de l’Electricitat
Encamp.
Fins al 31 de desembre.

-‘LA CASA ROSSELL, UNA MIRADA INTERIOR’
Documentada des del segle XV, la Casa Rossell d’Ordino és una de les més importants d’Andor­ra, ja sigui des del punt de vista econòmic com des del polític. Al marge de ser una de les grans propietàries del país, la família Rossell compta amb personatges públics importants, entre els quals destaca Antoni Fiter i Rossell (1706-1748), redactor del Manual Digest. La mostra se centra en diversos àmbits de la vida de la família Rossell representats simbòlicament pels objectes i organitzats per escenografies temàtiques (la riquesa i les propietats, la vida domèstica, la vida social i cultural, etcètera).
Era del Raser. Baixos del Museu Postal
Ordino. Fins al desembre.

-'GASET FLINCH'
L’espai escaldenc aplega una selecció del treball de l’alturgellenca.Es presenta sense títol, com un recorregut per les peces en fang refractari, en gres, algun gravat, obres en petit i gran format o de paret. Són peces que han triat juntes l’artista i les galeristes, Laia Maestre i Pilar Cortadella. És un passeig pel material habitual de l’artista, la terra, que fa així un repàs a la seva trajectòria per continuar endavant.
Art al Set
Avinguda Carlemany, 95.
Escaldes-Engordany. Tel.: 868 355. Horaris: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores; dissabte, de 17 a 20 hores.

-'INFLUENCERS EN L'ART'
La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art. De Van Goyen al pop art, exhibeix vint-i-set treballs (incloent-hi dues escultures, d’Auguste Rodin i Manuel Hugué) que exploren la manera com algunes obres, alguns artistes, van influenciar coetanis o les generacions que els van seguir. Desfilen novament grans noms de la pintura, de Claude Monet a Antoni Saura, de Ramon Casas a Eliseu Meifrèn, en un recorregut que s’inicia al segle XVII i acaba a l’art urbà i pop del segle XXI.
Museu Carmen Thyssen Andorra
Escaldes-Engordany.
Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores. Fins al setembre del 2020.

-'FOTOGRAFIES A BINGO ART'
El cicle d’exposicions Bingo Art exhibeix l’obra de Joan Manel Zamora, fotògraf especialitzat en paisatges i viatges. En aquest recull es troba principalment un conjunt de fotografies panoràmiques grans de la vall d’Incles, Entor i Montaup fetes en llenç, així com dues il·lustracions de Casa de la Vall i de FEDA més petites, impreses sobre metall. Per a Zamora, tot i haver publicat part de les imatges a revistes internacionals especialitzades com Digital Photo Magazine o DNG Photo Magazine, aquesta és la primera exposició que fa al país.
Sala Bingo Star’s
Andorra la Vella. Horaris: de 17 a 3 h, cada dia.
Fins al 10 de novembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts