Música

El cantant Miki Nuñez actuarà al Canòlich Music Festival

El català, que és conegut per participar en la darrera edició d'Eurovisió i per concursar a Operación Triunfo, presentarà el primer disc en solitari

El cantant Miki Nuñez actuarà al Canòlich Music FestivalBisbat d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició delCanòlichMusicFestival, que se celebrarà el 22 i 23 de novembre a Sant Julià de Lòria, comptarà amb l'actuació deMikiNuñez, cantant conegut per participar amb Espanya en el passat festival d'Eurovisió amb la cançó 'La Venda' i per ser ex-concursant d'OperaciónTrunfo. El català presentarà el seu primer disc "Amuza" i compartirà escenari amb les actuacions de DJGarden, DJNirai Cesc, vocalista del grup que va guanyar la primera edició del "Dóna't a conèixer" i que va participar en el programa "Factor X". Els concerts es duran a terme al Centre esportiu el divendres a la tarda i el dissabte a la nit.

El festival s'ha reinventat per aquesta edició, ja que s'ha decidit dividir els grups de joves en dos dies. El divendres 22 de novembre la jornada estarà adreçada als alumnes del primer cicle de secundària (1r i 2n d'ESO de les tres escoles confessionals del país i de la Salle de Barcelona) i dissabte s'obrirà a tots els participants a partir de 3r d'ESO, sempre en horari escolar. La modificació ha estat el producte final d'un treball conjunt engegat pel Consell de joves delCanòlichMusic, un espai de participació dels mateixos joves que han fet les propostes i han dissenyat el programa d'aquesta nova edició. La música també tindrà un pes important en l'Eucaristia que se celebrarà el dissabte a la tarda, ja que es recupera l'esperit gòspelamb el grup català VocalGroove, i que es farà a l'església parroquial de Sant Julià.

tracking