música

El croat Zoran Dukic, Juan Ramón Caro i Carlos Lozano, al segon festival de guitarra

El croat Zoran Dukic, Juan Ramón Caro i Carlos Lozano, al segon festival de guitarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llacuna acollirà, el cap de setmana vinent de divendres a diumenge, la segona edició del Festival Internacional de Guitarra d’Andorra, una trobada que impulsen tres instrumentistes del país: David Sanz (cap de servei de l’Institut de Música de la capital i guitarrista clàssic), Manuel Alonso (director de Música Fusió, que organitza l’esdeveniment) i Oriol Vilella (director de l’Espai de Música Moderna). Les activitats, obertes al públic, són gratuïtes.

Enguany el festival convida tres guitarristes de diferents estils i formes d’entendre la música: el croat Zoran Dukic, des de l’àmbit de la música clàssica; Juan Ramón Caro pel que fa a la guitarra flamenca, i Carlos Lozano en el vessant més modern i rocker de l’instrument. Seran protagonistes de xerrades i actuacions.

També hi haurà una conferència impartida pel luthier Christian Herrera, La guitarra des de dins, i un taller d’ukelele, a càrrec de Violant Olivares i Eduardo Hernández. Les activitats sortiran en aquest cas del centre cultural per arribar al públic infantil: els dos intèrprets d’ukelele oferiran diumenge al matí, a partir de les dotze, un taller familiar Ukelelé, Ukelelá. Cantem i toquem sense parar, que tindrà lloc al Casal d’Infants El Llamp.

tracking