TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Cinema

Carlos Iglesias obre demà el desè cicle de cine espanyol, amb '2 francos, 40 pesetas'

Carlos Iglesias obre demà el desè cicle de cine espanyol, amb '2 francos, 40 pesetas'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La película 2 Francos, 40 pesetas de Carlos Iglesias donarà demà el tret de sortida a la nova edició, ja la desena, de les Jornades de Cinema Espanyol que organitza l’ambaixada. La projecció serà a les vuit del vespre als cines d’Illa Carlemany, amb entrada gratuïta, i com és habitual en la sessió d’obertura, estarà present el director de la cinta, que en acabar la projecció protagonitzarà un col·loqui amb els espectadors.

El cicle continuarà amb tres projeccions més. La primera, el 5 de novembre, amb la pel·lícula Sé quién eres, de Patricia Ferreira. El film es mou entre el terreny del thriller i la intriga política. Nacidas para sufrir, de Miguel Albaladejo, passarà per les pantalles de l’Illa el 12 de novembre. El cicle acabarà el 12 de novembre amb la projecció de También la lluvia, de Icíar Bollaín, el 19 de novembre. Totes les projeccions, a les vuit del vespre.

tracking