x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

La història del país, en segells

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
La història del país, en segells

La història del país, en segells

La història del país, en segells

Actualitzada 15/10/2019 a les 07:21
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'LA HISTÒRIA DEL PAÍS, EN SEGELLS'
El cap de casa de Casa de la Vall acull l’exposició Philandorre, exposició filatèlica, de la mà de CIFA i Philandorre. L’exposició aplega 135 targetes postals que van del 1902 al 1930 de la col·lecció cedida per Louis Ducreux, col·leccionista que en posseeix més de trenta mil únicament d’Andorra de diverses edicions i diferents fotògrafs. Philandorre, exposició filatèlica, coorganitzada per la Comissió Internacional de la Filatèlia Andorrana, Philandorre, i amb el suport del Consell General, es planteja per donar a conèixer i aprendre la història d’Andorra del segle passat.

Casa de la Vall
Andorra la Vella.


MÚSICA


-'CLUB DE LECTURA MUSICAL'

Tertúlia al voltant dels llibres Els boscos de Ravel, de Michel Bernard, i Ravel, de Jean Echenoz.
Centre cultural la Llacuna (19.30)

Andorra la Vella.


XERRADES


-'LA CLAU. APUNTS D'ART'
La clau és una introducció a l’art pensada per a persones no expertes en la matèria, en què es pretén compartir els aspectes fonamentals de l’art des d’un vessant poc acadèmic i des de l’experiència. Una clau d’entrada a la porta de l’art que ens ha d’obrir nous espais al coneixement i al gaudi. En la sessió d’avui, Introducció a l’arquitectura. De les piràmides a les catedrals gòtiques. Primera part.
CAEE (19.30)
Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

-'FOTOGRAFIES A BINGO ART'
El cicle d’exposicions Bingo Art exhibeix l’obra de Joan Manel Zamora, fotògraf especialitzat en paisatges i viatges. En aquest recull es troba principalment un conjunt de fotografies panoràmiques grans de la vall d’Incles, Entor i Montaup fetes en llenç, així com dues il·lustracions de Casa de la Vall i de FEDA més petites, impreses sobre metall. Per a Zamora, tot i haver publicat part de les imatges a revistes internacionals especialitzades com Digital Photo Magazine o DNG Photo Magazine, aquesta és la primera exposició que fa al país.
Sala Bingo Star’s
Andorra la Vella. Horaris: de 17 a 3 h, cada dia.
Fins al 10 de novembre.

-'JOEL SAURA'
L’andorrà Joel Saura Fort, participant del concurs d’aparadors Talentejant, exposa fotografies a Vallmedic Vision Andorra. Joel Saura, nascut a Andorra, va créixer a Ordino, on ha desenvolupat una passió per la natura, les munta­nyes i les tradicions.
Vallmedic Visión Andorra
Av. Nacions Unides, 17.
Escaldes-Engordany.

'‘ESTOLEDOR', DE NÚRIA RIART'
Estoledor. Memòria i emoció, exposició de Núria Riart que completa el vuitè cicle d’art contemporani de la sala La Cuina de la Seu d’Urgell. La sèrie neix amb el desig de retre un petit i molt sentit homenatge a un ofici en greu perill d’extinció: el de pagès. Que més que un ofici és una manera de viure equilibrada amb la terra i el paisatge. I alhora, deixar de manifest la gran estimació i respecte que sent cap a la natura. Riart afegeix al respecte la memòria dels anys d’infantesa i joventut al seu poble, Fígols, quan, com tots els pobles, estava en plena activitat. L’estoledor –una eina anacrònica, actualment quasi en desús i quasi museística– era, en temps passats, fonamental per als pagesos. Servia per poder menar i girar l’aigua cap als camps, horts, prats, i regar-ne la terra.
Sala La Cuina
Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores; dissabte, de 10 a 14 hores. La Seu d’Urgell.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts