x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

'Cracking art': caragols a Vivand

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
'Cracking art': caragols a Vivand

'Cracking art': caragols a Vivand

'Cracking art': caragols a Vivand

Actualitzada 23/09/2019 a les 07:02
LA PROPOSTA DEL DIA:

-''CRACKING ART': CARAGOLS A VIVAND'
Exposició d'art al carrer Cracking art, que es desplega per la principal artèria comercial escaldenca, Vivand, des de principis de l’estiu i fins al proper dia 28, dissabte. Els protagonistes d’aquesta exposició són els caragols provinents del moviment artístic italià cracking ar, un moviment que vol sensibilitzar la societat sobre la importància de respectar el medi ambient a través del reciclatge del plàstic en obres d’art. La mostra es desplega al llarg de tota l’avinguda en el tram per a vianants, i està integrada per tres caragols de grans dimensions, tretze caragols mitjans i cinc figures més de caragols petits.


EXPOSICIONS:


-'ART AFRICÀ'

L’Àfrica és el bressol de la humanitat i també n’és el futur. Aquest continent immens i divers ens ha llegat múltiples testimonis artístics de diverses ètnies: talles, màscares, fetitxes i objectes procedents de diferents regions. Peces que tenen una bellesa serena, ferma, contundent i que transmeten el culte als avantpassats, la importància dels esperits i el valor de la tradició.
CAEE

Escaldes-Engordany.

-'JOEL SAURA'
L’andorrà Joel Saura Fort, participant del concurs d’aparadors Talentejant, exposa fotografies a Vallmedic Vision Andorra. Joel Saura, nascut a Andorra, va créixer a Ordino, on ha desenvolupat una passió per la natura, les munta­nyes, les tradicions, la neu i l’esport. Sempre el va atreure el món artístic. Als set anys va començar a tocar el piano i a estudiar música. Més tard, va descobrir el món audiovisual i als setze anys va estalviar per comprar-se una GoPro. Va començar a aprendre les bases de la fotografia i del vídeo fins que un dia es va adonar que la GoPro el limitava i va decidir fer el pas i saltar a una càmera de veritat. Va començar amb la càmera del seu pare, amb la qual va anar aprenent pel seu compte, gràcies majoritàriament a Internet. Va estar un any estalviant per poder comprar-se la seva primera càmera personal. La fotografia és la seva passió, tot i així mai ha fet cap curs ni està estudiant res semblant. De fet, l’any que ve acaba el grau en Turisme. Això no treu que el seu temps lliure el dediqui a la fotografia tant com pugui, i si li sorgeix l’oportunitat algun dia dedicar-s’hi, no la deixarà escapar.

Vallmedic Vision Andorra
Av. Nacions Unides, 17.

Escaldes-Engordany.

-'ESTOLEDOR', DE NÚRIA RIART
Estoledor. Memòria i emoció, exposició de Núria Riart que completa el vuitè cicle d’art contemporani de la sala La Cuina de la Seu d’Urgell. La sèrie neix amb el desig de retre un petit i molt sentit homenatge a un ofici en greu perill d’extinció: el de pagès. Que més que un ofici és una manera de viure equilibrada amb la terra i el paisatge. I alhora, posar de manifest la gran estimació i respecte que sent cap a la natura. Riart afegeix al respecte la memòria dels anys d’infantesa i joventut al seu poble, Fígols, quan, com tots els pobles, estava en plena activitat. L’estoledor –una eina anacrònica, actualment quasi en desús i quasi museística– era, en temps passats, fonamental per als pagesos. Servia per poder menar i girar l’aigua cap als camps, horts i prats i regar-ne la terra.
Sala La Cuina
Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores; dissabte, de 10 a 14 hores. La Seu d’Urgell.
Fins al 26 d’octubre.
  • #3 Maravellós
    (23/09/19 16:56)

    Una al·legoria de com se sent la classe treballadora, arrossegats.

    Respondre
  • #2 Benjamin
    (23/09/19 15:52)

    Han costat 40 000 €, es troben arreu i són de lloguer.Una bona manera de llençar diners,això no és art.

    Respondre
  • #1 Joan
    (23/09/19 11:43)

    Són els mateixos cargols que et pots trobar en altres 400 punts del món sencer, fa dos anys me'ls vaig trobar a la Roca Village ia Barcelona, és una invasió repetitiva de cargols.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts