TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Activitats

L'Escola d'Art laurediana inicia un taller de cuina per a infants

L'Escola d'Art laurediana inicia un taller de cuina per a infantsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Inculcar les nocions bàsiques de la cuina a infants d’entre 4 i 5 anys és la principal novetat del nou curs 2019-2020 de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria. En grups reduïts de vuit alumnes, la finalitat de l’activitat és el desenvolupament de diferents receptes plantejades pels professors, potenciar els sentits de l’olfacte, el tacte i el gust per arribar, d’aquesta manera, a l’elaboració d’un plat senzill.

Pel que fa a la resta de propostes, el nou curs integra tallers per formar els alumnes en diferents disciplines artístiques des dels quatre anys fins a l’edat adulta, incloent-hi dibuix, pintura, ceràmica, talla de fusta, gravat, taller tèxtil i cuina.

Les classes, que van començar dilluns passat, estan dirigides per un total de catorze docents. Tot i que el període d’inscripcions està obert durant tot l’any, alguns interessats han de romandre en llista d’espera.

tracking