x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Teatre

Casero i Robles capgiren 'Els Pastorets' i ofereixen una versió on vencen els dimonis

Els dimonis han guanyat la guer­ra contra els àngels, canviant l’argument de l’obra escrita per Folch i Torres. És el gir que el dramaturg Juanma Casero vol donar a la nova edició d’Els Pastorets lauredians. “La gent que representa l’infern vol guanyar i sempre demanen quan ho aconseguiran”, va explicar Casero en la presentació de les novetats, “i amb tot el que la gent ens ha transmès al llarg dels anys va sorgir la idea de buscar nous punts de vista”. Ho va explicar acompanyat del conseller de Cultura, Josep Lluís Donsión, que va agrair la tasca de les 150
  • #19 Joan Hernández
    (13/09/19 21:16)

    Però tots els que esteu comentant heu llegit l'adaptació que proposen els directors? O heu demanat info abans de teclejar la vostra crítica? El que jo he vist de Casero i Robles en un escenari, ha estat sempre respectuós i coherent. Així que no entenc aquesta pluja de comentaris negatius i destructius la majoria.

    Respondre
  • #18 No es donen per al.ludits, sembla.
    (12/09/19 19:53)

    Si el Sr. Juanma Casero i la Sra. Irina Robles no volen baixar del burro, potser en lloc de pastorets tindrem "tomatina" amenitzada per una sonora casserolada.

    Respondre
  • #17 Cèsar
    (12/09/19 17:09)

    A hores d'ara vull creure que el Comú de Sant Julià ja està assabentant de l'occurrència. Tant de bo l'autor s'hagi adonat del seu error! Penso que això el pot esperonar per escriure una nova obra sense haver de tocar ni una coma d'una obra popular, reconeguda de moltes lectores i lectors. Ui! per uns moments m'he esparverat. Santa inocència !!!

    Respondre
  • #16 Folch i Torres...
    (12/09/19 13:42)

    Espero que el poble de Sant juliá es subblevi davant d'aquest atemptat als seus pastorets, i que el Comú ho impedeixi. Axó no es cultura es MATAR LA CULTURA!!!

    Respondre
  • #15 Marta
    (12/09/19 08:32)

    Espero que als cartells de publicitat d'enguany no hi hagi cap referència a l'autor! Aquest any no es representaran a Sant Julià "Els Pastorets" de Folch i Torres. Serà una altra cosa molt diferent. El conseller de cultura del comú hauria d'actuar.

    Respondre
  • #14 Fidel
    (11/09/19 22:09)

    " La gent que representa l'infern vol guanyar i sempre demanen quan ho aconseguiran”, es justifica l'autor.Però amb quina frivolitat i falta de respecte es pot jugar amb un text d'un altre autor! Jugar és poc! Desfigurar-lo! Desvirtuar-lo! Quina pedagogia gasta, senyor Casero? quines fantasies! Una autèntica aberració, com diu un dels lectors que s'ha quedat de pedra, com jo mateix..

    Respondre
  • #13 Guerra freda cultural
    (11/09/19 19:05)

    La cultura està sent devastada per tendències aberrants en les novel·les, la música, la poesia, l'acadèmia, el periodisme, els còmics, els actors, els cantants, els novel·listes, l'art, i una immensa part de l'intel·lectual.

    Respondre
  • #12 No amb diner públic!!!
    (11/09/19 16:27)

    Totalment en contra de gastar ni u euro de dinero public àmb una salvatjada com aquesta, es com si volguéssim escenificar el contenido de Heidi i presentar-la com una prostituta, es la mateixa perversió! Ja n'hi ha prou de subvertir la cultura i els valors com la bondat i lo lluminós.

    Respondre
  • #11 Aquests dos són uns "faltons"
    (11/09/19 14:26)

    Insultant a Folch i Torres també s'insulta aquell públic majoritàriament humil, senzill, profundament creient, que assistia meravellat i embadalit -l'obra es va estrenar el 24 de desembre del 1916-, en locals parroquials mínimament adequats, a un debat moral ple de candidesa a propòsit d'un entrepà de pernil, a les lluites entre les forces del cel i les de l'infern, a un enamorament... Quants que no som creients ens enamora la tendresa d'aquests pastorets! Les persones de Sant Julià que han interpretat alguna figura d'aquests pastorets al llarg de vint-i-cint anys no s'han de sentir satisfetes per la versió que ens proposa el Sr. Juanma Casero i la Sra. Irina Robles.

    Respondre
  • #10 Contravalors
    (11/09/19 14:25)

    La contracultura progressista
    I marxista te moltes cares,aquesta es sólo una mostra.

    Respondre
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts