x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esdeveniments

Cultura urbana a l'assalt d'Escaldes

Moanin Gallery organitza el primer festival d’‘street art’ per al dia 21 vinent
Nano 8414, un artista de Vigo traslladat a Londres amb formació acadèmica en belles arts, o el parisenc Morne són dos dels exponents de les arts de carrer, street art, grafit, art urbà, triï’s la denominació preferida. Ambdues figures actuaran com un dels principals reclams del primer Festival d’street art, promogut pel galerista de Moanin Gallery, Paul-Alexandre Nicolas, i que compta amb el suport del comú d’Escaldes. S’estrenarà dissabte dia 21 però l’impulsor el presenta com a embrió d’una iniciativa més vasta –que ha presentat al ministeri de Cultura o a l’Associació d’Empresaris del Centre Històric de la capital– per
  • #3 Ciutadana
    (10/09/19 15:19)

    Totalment d'acord amb els comentaris 1 i 2! Ja n'hi ha prou d'embrutir i embrutar l'espai comú! Axó nomes es mostra de l'incultura dels dirigents! Responsabilitats personals ja!!!

    Respondre
  • #2 A Bronx Tale
    (10/09/19 12:02)

    Personalment ho considero una aberració, els carrers no han de ser preses per "artistes", és un patrimoni de tots. Sincerament, entre les pixades i cagades de gossos, els botellons públics i els grafits, Andorra sembla el Bronx. Els grafiters són el reflex i símptoma d'una malaltia que afecta a la nostra societat contemporània: el menyspreu total pels nostres semblants.

    Respondre
  • #1 Graffiters
    (10/09/19 09:58)

    Això no és cultura ni art, és vandalisme. La cultura està en crisi, i això no és culpa dels ciutadans sinó dels que s'encarreguen de subministrar la cultura.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts