Andorra commemora 80 anys de radiodifusió

Una taula rodona amb extreballadors de Ràdio Andorra i Sud-Ràdio i una mostra fotogràfica han estat els primers actes de celebració de l'aniversari

Andorra commemora 80 anys de radiodifusió al paísComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La radiodifusió està d'aniversari a Andorra i per celebrar els 80 anys, Encamp ha acollit aquest matí una taula rodona amb extreballadors de Ràdio Andorra i Sud-Ràdio que han recordat el que van viure a les dues emissores. Gualbert Osorio, M. Àngels Roig, o Carmen Alonso són alguns dels exmembres de les emissores que han participat en l'activitat que ha encetat els actes de commemoració, i que han continuat amb la inauguració d'una mostra fotogràfica de Ràdio Andorra i Sud-Ràdio. L'exposició, que compta amb una cinquantena d'imatges i estarà disponible fins l'11 d'cotubre a la casa comuna, ha estat inaugurada per la cònsol menor d'Encamp, Esther Paris, que ha estat acompanyada per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el president de Velles Cases Andorranes, Claude Benet, i la subsíndica general Meritxell Palmitjavila.

Ja a la tarda, s'ha fet la visita a l’edifici deSud Ràdio, mentre que aquest vespre (20 hores), per finalitzar la vetllada, es farà unsopar i ballamb música de les ràdios a la sala de festes i congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

tracking