Música

Cinc mil entrades a la venta per al concert de Morat

Cinc mil entrades a la venta per al concert de Morat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha posat ja a la venda les 5.000 entrades previstes per al concert que els colombians Morat oferiran en el marc de la festa major, el 5 d’agost a les nou del vespre a l’envelat del Parc Central. Un nombre de localitats que el comú ha fixat per controlar l’aforament i es poden adquirir a un preu de 15 euros a andorralavella.ad/entrades.

L’activitat musical es desenvoluparà en dos escenaris principals: la plaça del Poble, on s’hi farà ball amb orquestra, i la plaça Guillemó, amb un escenari on es desenvoluparan els gran concerts, que arrencaran divendres 2 d’agost amb els grups catalans Gertrudis i Pepet i Marieta. Els primers van revolucionar la rumba catalana, mentre que el grup de les terres de l’Ebre, molt conegut per interpretar la cançó de l’estiu de TV3 Corre l’estiu el 2014, portarà a escena el seu estil animat de fusió i ska.

Dissabte, els concerts aniran a càrrec d’Els Catarres (pop folk) i Pachawa Sound (world music). La primera de les formacions pujarà a escena a petició del consell d’infants d’Andorra la Vella, que va sol·licitar que el grup actués per a la festa major. Prèviament, la plaça del Poble acollirà l’espectacle Vaya circo!, de la Compa­nyia Kanbahiota.

L’endemà, la plaça Guillemó acollirà el gran ball de nit amb La Principal de la Bisbal i el grup de versions DeNoche. En paral·lel, la plaça del Poble serà l’escenari de l’espectacle de circ i música Yee-haw!, a càrrec d’Infoncundibles.

tracking