TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

DANSA

'Patufet, on ets?', amb els més menuts de l'Esbart Laurèdia

'Patufet, on ets?', amb els més menuts de l'Esbart Laurèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups d’iniciació, infantils i juvenils de l’Esbart Laurèdia seran protagonistes, diumenge a les sis de la tarda a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, de l’espectacle Patufet, on ets?, sota la direcció de Jaume Torra, que explica que és un espectacle pensat per posar en valor els personatges de contes, faules, llegendes i rondalles. Aquests referents, que sovint han de competir amb d’altres de més mediàtics o més cinematogràfics, també serviran per retre homenatge a totes aquelles persones com mossèn Cinto Verdaguer, Joan Amades, els germans Grimm, Charles Perrault o Fèlix Maria de Samaniego, que van dedicar la seva vida a recollir el folklore popular transmès oralment.

Els menuts de l’esbart interpretaran dotze danses a través de les quals intentaran trobar el Patufet, ajudaran el Timbaler del Bruc a vèncer els soldats de Napoleó, aprendran la lliçó de la lletera i, fins i tot, li buscaran marit a la rateta que escombrava l’escaleta.

tracking