Esdeveniments

Cultura paga 34.730 euros per allotjar la delegació andorrana a la Biennal de Venècia

Cultura paga 34.730 euros per allotjar la delegació andorrana a la Biennal de Venècia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern abonarà una factura de 34.730 euros per les despeses de l’allotjament de la delegació desplaçada a Venècia amb motiu de la Biennal d’art, la cinquena edició que compta amb participació del país. El BOPA publica l’adjudicació de l’estada a l’hotel Savoia & Jolanda per als professionals que es van desplaçar per treballar en el muntatge i assistir a l’acte d’inauguració del pavelló que exhibeix la instal·lació de Philippe Shangti. La delegació està encapçalada per la ministra de Cultura, Olga Gelabert, i la directora del departament, Montserrat Planelles, de la qual també van formar part, entre d’altres, la comissària, Eva Martínez, Zoe.

L’hotel, segons es pot veure a les pàgines de reserva per Internet, és un establiment de quatre estrelles i molt bona reputació en línia, amb una ubicació molt cèntrica, a tan sols dos-cents metres de la plaça Sant Marc.

El BOPA també publica la subvenció d’enguany al Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andor­ra, que ascendeix a 65.000 euros, la mateixa quantitat que els últims exercicis. A més, hi figuren les ajudes atorgades a l’Associació de Saxofonistes, que ascendeix a 17.000 euros, i a la Societat Andorrana de Ciències, per un import de 18.000.

tracking