CINEMA

'Entre Muntanyes', un documental sobre els valors d'AINA

Aquesta tarda ha estat la presentació i projecció de la pel·lícula dirigida per David Haro i produïda per Jaume Planella

'Entre Muntanyes', un documental sobre els valors d'AINA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Entre Muntanyes arrels de l'arbre' persegueix l'objectiu de generar un registre visual i històric que expliqui els valors que transmet les colònies d'AINA i Mossèn Ramon als més petits des de fa 43 anys. Així ho han explicat aquesta tarda, durant la presentació prèvia a la projecció del documental als Cinemes Illa Carlemany, el seu director,David Haro, el productor executiu, Jaume Planella, i un dels protagonistes clau, Ramon Rossell, mossèn de Canillo. El director de la pel·lícula ha exposat que representa "una manera de narrar les etapes de la vida, com les afrontem i com creixem en comunitat".

Per tal d'aconseguir els recursos econòmics necessaris per dur a terme aquesta producció, han comptat amb l'ajuda de Govern, els comuns i tota aquella gent que ha estat involucrada d'una forma o altra amb la casa de colònies.Un projecte que ha comportat 3 anys de feina, 3 mesos de rodatge i 40 entrevistes.

tracking