música

El cor infantil d'Andorra Lírica participarà en la cantata 'Gaia' al Palau de la Música al juny

El cor infantil d'Andorra Lírica participarà en la cantata 'Gaia' al Palau de la Música al juny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El recentment creat cor infantil d’Andor­ra Lírica participarà, el 16 de juny vinent, juntament amb altres vuitanta corals infantils, en la interpretació d’una cantata que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana. Els infants preparen una de les parts de l’obra Gaia, una proposta teatralitzada que sumarà més de 1.900 cantaires, tots d’arreu de Catalu­nya, als quals s’afegeixen els membres de la jove agrupació andorrana, a iniciativa de Jonaina Salvador, que és la impulsora de l’associació Andorra Lírica.

Salvador va anunciar aquesta iniciativa en el marc de la presentació del tercer i últim espectacle d’aquesta temporada de lírica a l’auditori Claror: La fille du régiment, de Gaetano Donizetti, tancarà l’edició els dies 11 i 12 de maig. Serà el “colofó a una temporada molt gratificant”, va manifestar la soprano andorrana, que va comparèixer amb el nou conseller de Cultura lauredià, Josep Lluís Donsión.

L’espectacle comptarà amb la participació d’una quarantena d’artistes –en aquesta ocasió no hi haurà, però, ni cor ni actuació de l’Esbart Laurèdia–, encapçalats novament per la soprano mallorquina Maria Casado, que ja va assumir el protagonisme a Hansel i Gretel.

tracking