cinema

El curt 'Le blizzard' competeix per tercer cop pel Meliès de Plata

Ha estat seleccionat al festival Imagine d’Amsterdam en aquesta categoria

El curt 'Le blizzard' competeix per tercer cop pel Meliès de Plata

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El curt Le blizzard, rodat al país i dirigit per l’encampadà Álvaro Rodríguez-Areny, ha estat novament seleccionat en un dels festivals europeus del circuit que permet optar al Meliès d’Or –el màxim guardó europeu per a un curtmetratge–. A aquest premi optaria en cas de guanyar el Meliès de Plata per al qual ha estat seleccionat al festival Imagine d’Amsterdam.

És la tercera nominació al Meliès de Plata que aconsegueix la producció andorrana després de les obtingudes a Sitges i l’Abertoir de Gal·les. Tots tres es troben entre els festivals de més renom en l’àmbit del cinema fantàstic i el fet que en tots tres la cinta hagi estat nominada al Meliès “fa somiar” d’arribar a obtenir-lo, explica el jove director, que amb el primer curt, Llops, també havia obtingut una d’aquestes nominacions, a Sitges.

A banda, Le blizzard,com l’anterior curt de Rodríguez-Areny, protagonitzat per Isak Férriz, també competirà a la 37a edició del Festival de cinema fantàstic de Brussel·les, un altre dels de referència per al gènere.

tracking