CULTURA

"Herois i superherois" al Museu del Tabac

La novetat a l'antiga fàbrica Reig serà la reproducció de diverses pel·lícules dels personatges de l'exposició, una manera de donar a conèixer el món dels herois, tan present en l'actualitat

"Herois i superherois" al Museu del TabacFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Herois i superherois" és una exposició d'art contemporani que es durà a terme al Museu del Tabac per donar a conèixer el món dels mites i els herois, tan presents en l'actualitat. L'exposició s'ha presentat aquest matí a laroda de premsa, que ha comptat amb l'assistència d'Albert Batalla, alcalde de La Seu d'Urgell i Júlio Quílez, director de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, quecol·labora regularment en la difusió de la col·lecció de Josep Benavent,comissari de l'exposició.

La mostra d'art permet accedir a un material de personatges imaginaris molt populars a través de pòsters, imatges de cartellera, material promocional o còmics. Una forma de conèixer dos mons, el del cinèfil i el de l'amant del còmic, que van estretament lligats. La mostra aplega 310 peces de material de 29 personatges recollides de la infància del cinèfil i col·leccionista Josep Benavent Catalán.

La novetat d'enguany al Museu del Tabac seran les projeccions cinematogràfiques dels personatges de l'exposició, que començaran el dissabte 9 de febrer.

tracking