ESPECTACLES

Tricicle serà el cap de cartell de la Temporada de Teatre

La companyia catalana porta l'espectacle de comiat dels escenaris i el Festival de Pallasses torna al maig

Tricicle, cap de cartell a la 54a Temporada de TeatreComú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tricicle serà la companyia estrella d'aquesta 54a Temporada de Teatre amb el seu espectacle 'Hit', que posa punt final a 40 anys damunt els escenaris, segons la programació conjunta d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria que s'ha fet pública avui i que s'estendrà des del gener al juny. Hit serà la segona actuació del grup després que el 1984 estrenés el Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb els seus millors esquetxos, i el 10 d'abril s'hi tornaran a pujar i ho faran per última vegada perquè representaran l'espectacle de comiat de la companyia.

La Temporada comptarà amb set espectacles molt variats que, a banda de Tricicle, el Festival Internacional de Pallasses i AN-DANDA-RÀ i els altres quatre es representaran a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.El primer serà "Alba" (o el jardí de les delícies), un thriller de ciència-ficció basada en robots que arriba per primera vegada al Principat el 30 de gener. La següent obra seràel musical "24 horas en la vida de una mujer" que té l'eix central en el suïcidi i està basat en la novel·la de Stefan Zweig i es presenta el 21 de febrer.

El 12 de març es podrà gaudir de "Bajazet", una tragèdia d'amor del segle XVII interpretada en llengua francesa i portada de la mà de la troupe de la Comédie Française.

La cita amb el Festival Internacional de Pallasses serà al maig, després de la recuperació l'any passat, amb una nova edició amb el millor de la comicitat en clau femenina.El 23 de maig serà el torn de "Kassandra", una peça anglesa de Sergio Blanco amb una única actriu, interpretant el paper d'una heroïna de Troya.

La companyia AN-DANDA-RÀ tanca el cicle al juny amb "Garses", un espectacle en clau de comèdia que parla sobre els problemes d'una relació forta d'amistat.

tracking