Música

L'Ordino Clàssic proposa el taller infantil 'Sonadons'

L'Ordino Clàssic proposa el taller infantil 'Sonadons'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ludoescola del centre sociocultural ordinenc L’Espai acull avui el taller Sonadons, un projecte pioner que consisteix en una sèrie de tallers adreçats als infants de 0 a 3 anys i a les famílies per difondre i apropar la musica als més petits. Una de les activitats incloses a la programació del festival Ordino Clàssic. L’entrada al taller és lliure, tot i que cal inscripció, al telèfon 87 81 73.

El taller serà impartit per Míriam Manubens i Anahi Pinoargotty, pianistes i professores de música, i es farà en dues sessions: la primera, de les 16 hores a les 16.45, adreçada a nadons de fins a 15 mesos (no caminants) i, la segona, de les 17 hores a les 17.45, adreçada a infants de 15 mesos fins a 3 anys (caminants).

El taller recull les experiències d’Edwin Gordon, creador de la Music Learning Theory, amb 80 anys d’investigació sobre com l’ésser humà aprèn música. Gordon va un pas més enllà dels grans pedagogs i determina quina és la seqüenciació que segueix el cervell de l’infant en la percepció i l’aprenentatge de la música.

tracking