x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Què fem?

'Vides de muntanya', fins al dia 11

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
'Vides de muntanya', fins al dia 11

'Vides de muntanya', fins al dia 11

'Vides de muntanya', fins al dia 11

Actualitzada 28/12/2018 a les 07:23
LA PROPOSTA DEL DIA:

-'VIDES DE MUNTANYA', FINS AL DIA 11
Vides de muntanya és un recorregut en fotografies de Natàlia Montané i textos d’Isabel de la Parte que desplega el dia a dia a les explotacions ramaderes d’alta muntanya que perviuen al país. Vides de muntanya és una mostra fotogràfica proposada i realitzada per Montané: les fotografies pretenen apropar el dia a dia de les explotacions agràries, amb unes imatges que el seu objectiu va captar després d’un discret però continu seguiment.

Sala d’exposicions del comú d’Encamp
Encamp.

Horaris: de dilluns a dijous de 8 a 17 hores, i els divendres de 8 a 15 hores.
Fins a l’11 de gener.


INFANTIL:


-'TALLER SOBRE MODA'

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany està immers en el món de la moda a través de l’exposició La moda dels anys 60, de l’entusiasme a la realitat. Com a activitat paral·lela i per fer conèixer als infants com la moda és un reflex dels canvis socials i econòmics d’una societat, proposa un taller en què els participants dissenyaran models inspirats en els vestits de l’exposició i amb material reciclat, i també pintaran vestits per a nines de paper.
CAEE (Taller: a partir de les 16 hores)

Escaldes-Engordany. Horaris: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Diumenge de les 9.30 a les 13.30 h. Fins al 2 de febrer.

EXPOSICIONS:

-'ARTS&SENTITS', AL MUSEU THYSSEN
El Museu Carmen Thyssen programa una nova edició de l’activitat Art&Sentits, que combina la visita guiada a Femina Feminae i la degustació de tés creats per l’Infús. Concretament es busca crear una sinergia entre quatre de les obres de l’exposició i els sentits a través del tacte, l’olfacte, la vista i el gust. Es tracta d’una proposta que pretén que el visitant conegui d’una manera diferent l’art exposat al museu. L’activitat arrencarà a les 11 hores i es pot fer reserva prèvia a través del correu electrònic reserves@mcta.ad o bé del telèfon 800 800.
Museu Carmen Thyssen
Escaldes-Engordany.

-'25 ANYS I UN DIA'
El vestíbul del Consell General acull fins a l’11 de gener l'exposició 25 anys i un dia, que fa un repàs a l’Andorra constitucional a través d’un recull d’acudits publicats a la premsa diària. Els acudits, publicats a les pàgines de la premsa nacional, són obra dels tres il·lustradors més prolífics que ha tingut el país: Raül Valls, Armengol Tolsà (Ermengol) i Jordi Planellas. L’exposició no segueix un ordre cronològic ni temàtic, sinó que intercala moments i fets diversos, en alguns casos temes recurrents, com els que es refereixen a aeroports, heliports o rotondes.
Consell General
Horaris: De 8.30 h a 17.30 h.
Andorra la Vella.
Fins a l’11 de gener.

-'60 ANYS DE MORTADELO I FILEMÓN'
Els mítics personatges d’Ibáñez han complert 60 anys. Des d’aquella primera aparició el 1958, a la revista Pulgarcito, s’han publicat infinitat d’àlbums, sèries de televisió, videojocs, pel·lícules i fins i tot un musical sobre els famosos detectius. Mortadel·lo i Filemó han traspassat les fronteres de les vinyetes i ja s’han convertit en icones populars, a bastament conegudes per diferents generacions de lectors. En aquesta exposició s’exhibeixen diferents originals de l’autor així com una sèrie de panells explicatius de la gènesi de la sèrie.
Museu La Massana Còmic
Plaça de les Fontetes.
De dimarts a divendres de 15 h a 18 h. Dissabte de 15 h a 19 h.
Fins al 19 de gener del 2019.

-'EL TESTAMENT DE POMPEU FABRA'
La nova escenografia instal·lada al vestíbul i l’entrada de l’edifici administratiu del Govern exposa íntegrament el testament que el lingüista i gramàtic Pompeu Fabra va rubricar amb el notari episcopal Rossend Jordana, a Sant Julià de Lòria, el 27 de novembre del 1947, uns mesos abans de la seva mort, el 25 de desembre del 1948, per tal que el document que recollia les seves últimes voluntats pogués estar redactat en llengua catalana. S’exhibeix en públic per primer cop. Es tracta d’una còpia escanejada del document original, de molt alta densitat, que reprodueix fins i tot els accidents del paper, per la qual cosa tant el valor documental com el sentimental del text romanen gairebé intactes. Aquesta exposició s’emmarca en una doble commemoració al voltant de la figura i l’obra de Pompeu Fabra: la celebració dels 150 anys del seu naixement i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana. A banda del testament, l’escenografia també exposa dos exemplars de la primera i de la segona edició del diccionari de Pompeu Fabra, prestats pel col·leccionista Robert Basart.
Vestíbul de l’edifici administratiu del Govern
Andorra la Vella.

-JAPÓ. L'EMPREMTA DE L'AIGUA'
Amb motiu del 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques entre Andorra i França, el Govern d’Andorra i el Museu Nacional d’Arts Asiàtiques - Guimet presenten una exposició inèdita i produïda especialment per a l’ocasió. Es tracta d’una mostra representativa de les fotografies que van fer al Japó, durant la segona meitat del segle XIX, tant fotògrafs japonesos (Kusakabe Kimbei, Uchida Kuichi, T.Enami, etc.) com occidentals (Felice Beato, Baró Raimund von Stillfried, David Welsh Studio).
Art al Roc (antic CIAM)
Av. Carlemany, 8.
Horaris: De dimarts tarda a divendres d'11 a 14 h i de 15:30 a 20 h. Dissabte de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. Diumenge de 10 a 14 h. Tancat diumenge tarda, dilluns tot el dia i dimarts matí.
Escaldes-Engordany.
Fins al 13 de gener.

-'#SOM BIODIVERSITAT'
Exposició organitzada pel Museu del Tabac i el ministeri de Medi Ambient i patrocinada per la Fundació Julià Reig. S’emmarca en la celebració del 25è aniversari del Conveni sobre la diversitat biològica. El recorregut tracta de manera molt visual en què consisteix la biodiversitat, amb exemples del planeta però també d’Andorra. .
Museu del Tabac
C/ Doctor Palau, 17.
Sant Julià de Lòria. Tel.: 741 545. Horaris: de dimarts a divendres, de les 9 a les 18.30 hores. Dissabte, de les 10 a les 20 hores. Diumenge, de les 10 a les 14.30 hores.
Fins al 20 de gener.

-'PHILIPPE SHANGTI'
Caldea inaugura l’exposició Art is my hope, de Philippe Shangti, qui serà representant d’Andorra a la propera Biennal de Venècia. Entre l’univers pop i missatges transgressors, l’artista mai no ha deixat de denunciar els vicis de la nostra societat amb un toc d’humor, provocació i glamur.
Caldea.
Escaldes-Engordany.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts