x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cultura

Presentació de la nova edició del Manual Digest al Consell General

El llibre escrit al segle XVIII per Antoni Fiter i Rossell ha estat adaptat al català modern per l'escriptor Albert Villaró "mantenint el sentit original"
Presentació de la nova edició del Manual Digest al Consell General, aquesta tarda

Presentació de la nova edició del Manual Digest al Consell General

Presentació de la nova edició del Manual Digest al Consell General, aquesta tarda

Clàudia Campos
Actualitzada 10/12/2018 a les 20:14
Aquesta tarda s'ha presentat la nova edició del Manual Digest de les Valls Neutres d'Andorra al Consell General. El llibre escrit al segle XVIII per Antoni Fiter i Rossell ha estat adaptat al català modern per l'escriptor Albert Villaró "mantenint el sentit original". Aquesta edició ha estat encarregada pel Consell General i publicada per Aloma Edicions i Joan Massa ha estat l'encarregat de realitzar la introducció. Villaró ha afirmat durant la presentació que "Fiter i Rossell es pot considerar amb aquest llibre un enorme prosista dintre dels grans escriptors de llegua catalana del segle XVIII". Aquesta edició conté la documentació realitzada per l'autor sobre les referències bibliogràfiques que va fer servir Fiter i Rossell en l'escriptura de la còpia original. "Em sento una mica com el restaurador que ha tret els anys del text fundacional", ha sentenciat Albert Villaró. L'acte ha estat presidit pel síndic Vicenç Mateu, l'autor de l'edició, la fundadora l'Aloma Edicions i per l'historiador, Joan Massa, encarregat de realitzar la introducció d'aquesta edició. A l'acte també hi ha assistit la subsíndica, Mònica Bonell, així com altres consellers generals i personalitats del país.
Etiquetes
  • #1 Politar andorrà
    (10/12/18 20:30)

    Un document que més sembla un monument a la hipocresia, l'ètica política ha desaparegut, juntament amb l'idealisme i la vocació.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts