Música

Concert dels germans Claret a Andorra la Vella el dia 21

Concert dels germans Claret a Andorra la Vella el dia 21ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís i Gerard Claret pujaran dia 21 de desembrea l’escenari del Centre de Congressos de la capital per oferir un concert que s’inclou en els actes amb què han celebrat els 50 anys que fa que són als escenaris. L’actuació s’afegeix a les ja oferides a l’Auditori Nacional al març, en què també s’hi celebraven els 25 anys de l’ONCA i de la Constitució –i amb aquest triple motiu es va estrenar L’andorrà, obra encarregada a Salvador Brotons, que va dirigir el concert– i a final de novembre a Sant Serni de Canillo.

Els germans interpretaran un repertori amb obres de Franz Joseph Haydn –Duet per a violí i violoncel en re major–; Maurice Ravel –Sonata per a violí i violoncel (A la memòria de Claude Debussy)– i Zoltan Kodály –Duo op.7 per a violí i violoncel–.

Andorra la Vella –que ja els va consagrar una exposició al vestíbul de la Llacuna, un repàs fotogràfic a tan extensa carrera– organitza un concert amb entrada gratuïta per a la qual, no obstant, cal recollir invitació prèviament, al Centre Cultural La Llacuna.

tracking