Arts plàstiques

Joana Baygual, premiada a la Biennal d'art de Riudebitlles

L’obra Ceci n’est pas une allumette, mais la suite, de Joana Baygual, va ser reconeguda amb una menció honorífica a la X Biennal d’art de Sant Pere de Riudebitlles.

Joana Baygual, premiada a la Biennal d'art de Riudebitlles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obra Ceci n’est pas une allumette, mais la suite, de Joana Baygual, va ser reconeguda amb una menció honorífica a la X Biennal d’art de Sant Pere de Riudebitlles, una exposició de caràcter internacional que organitza l’ajuntament d’aquella localitat en col·laboració amb el Museu Molí Paperer de Capellades, i que està centrada en les obres realitzades amb el paper com a suport.

Des de la inauguració i lliurament de premis, divendres passat, les obres es despleguen per diferents escenaris de la localitat, des de cases particulars fins a organismes públics. Dissabte seran traslladades a les instal·lacions del Museu Molí Paperer, on s’exhibiran fins al 24 de març.

L’obra de Baygual és una aposta per la senzillesa, un misto dibuixat amb grafit que juga amb la cèlebre proposta de René Magritte, Ceci n’est pas une pipe. És un tema sobre el qual l’artista resident ja havia reflexionat en ocasions anteriors i en què recupera el tema de la falsedat subjacent a la representació dels objectes. Baygual hi fa una volta, incloent-hi el misto real cremat.

tracking