Pantalles

El cartell d'òpera i ballet al cinema proposa 13 títols

El cartell d'òpera i ballet al cinema proposa 13 títols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà arrenca la nova temporada d’ò̀pera i ballet als cinemes d’Illa Carlemany, que en aquesta edició inclourà tretze representacions en directe, entre òperes i ballets, a les quals se sumaran quatre ò̀peres en diferit i tres obres de la Comédie Française –Lucrècia Borgia, La nit de Reis i Électre/Oreste– aquestes en col·laboració amb la Saison Culturelle de l’Ambaixada de França.

L’ò̀pera en diferit se sumá, com a novetat, a les ò̀peres i ballets que es faran en directe des de recintes com la Royal Opera House o el Liceu. Seran tres ò̀peres protagonitzades per Luciano Pavarotti, Josep Carreras i Plá́cido Domingo. També hi passarà̀ Andrea Bocelli, amb la projecció́ de Intimissimi on ice, una ò̀pera-concert en diferit que es projectarà al gener. Aquesta representació completarà el llistat d’òperes que es podran veure des de l’octubre i fins al juny, amb títols com Les Valquí́ries, La Traviata i Faust. Entre els ballets, destaquen Mayerling, que inaugura la temporada precisament demà, El Trencanous, La Baiadera o Romeu i Julieta.

A banda, Cinemes Illa va engegar l’any passat una col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, grà̀cies a la qual enguany organitza una sortida des d’Andorra per presenciar en directe Madama Butterfly. La sortida, de dia complet, serà̀ el diumenge 20 de gener i en el preu s’inclourà̀ el viatge en autobú́s d’anada i tornada a Barcelona i les entrades de platea a l’auditori barceloní.

tracking