Música

El Festival Narciso Yepes es transforma en Ordino Clàssic

L'esdeveniment es centrarà en la música clàssica i es durà a terme del 8 de desembre al 23 de març

El Festival Narciso Yepes es transforma en Ordino ClàssicM.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà torna a la música clàssica com a única protagonista. Així ho han fet saber la directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, i el nou director artístic del festival, Josep Martínez Reinoso, durant la presentaciód'aquest matí. L'esdeveniment passarà a anomenar-se "Ordino Clàssic" i s'estendrà des del 8 de desembre fins al 23 de marçn on s'oferiràn quatre concerts de gran format que tindran lloc a l'Auditori Nacional, a les set de la tarda, per a que els esquiadors en guadeixin quan acabin de les pistes.

Les cites musicals d'enguany seran la del pianista Jan Lisiecki, la del l'ONCA i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, la del tenor Francisco Fernández-Rueda i el pianista Rubén Fernández i la de l'Euskal Barrokensemble, a banda del tradicional Concert de Cap d'Any.

Pel que fa a la promoció dels joves talents, s’oferirà el concert de la violoncelista Carolina Bartumeu i la guitarrista Sílvia Nogales, i el del guitarrista Luis Alejandro García, guanyador de les Joventuts Musicals d’Espanya. També hi haurà música de les escoles musicals a tres hotels i a l’estació d’Ordino-Arcalís, així com diversos tallers familiars.

tracking