Cultura

L'artista Ainara Revuelta rep una medalla pel compromís amb Artcamp

La fundació "Flamme of Peace" concedeix aquest reconeixement a ciutadans que contribueixen en l'assoliment d'un món millor

L'artista Ainara Revuelta rep una medalla pel compromís amb ARTCAMPSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AinaraRevueltaha rebut la medalla de la fundació "FlammeofPeace"amb motiu dela seva participació i compromís amb l'Artcamp. La jove artista exposa cinc obres al projecte "Art jove per la PAU 2018" que des d'avui i fins dissabte es mostra a l'Acadèmia de Belles Arts de Viena (Àustria) idónaa conèixer la iniciativaArtcamp, que mitjançant l'art contribueix en els esforços internacionals per promoure la pau i el respecte per la diversitat. La medallaésun reconeixement a ciutadans que contribueixen en l'assoliment d'un món millor.

La cerimònia de lliurament de les distincions va celebrar-se ahir al vespre en l'acte d'inauguració de l'exposició i va anar a càrrec de la presidenta de la fundació, l'ArxiduquessaHertaMargareteHabsburg-Lothringen. Aquest vespre, l'artista andorrana presentarà el projecteArtcampen detall i parlarà de la seva experiència en una trobada per debatre sobre la pau, juntament amb ponents de la Universitat de Belles Arts i de la Universitat d'Història de Viena.

tracking