x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Encamp 'recupera' Casa Viliella

Samantha Bosque pinta la façana de l’edifici on es trobava la casa originàriament
Encamp recuperarà part de la seva història a la plaça Sant Miquel. Samantha Bosque pinta la façana de l’edifici on es trobava Casa Viliella, que va ser derruïda cap als anys setanta. Bosque va començar a treballar en el mural dilluns passat aprofitant que les temperatures de l’estiu li permeten estar a l’aire lliure, on assegura que es troba molt còmoda. “Estic pensant que a l’hivern hauré de posar-me una bastida perquè li estic agafant el gust. La veritat és que m’agrada molt estar a l’aire lliure pintant sempre que no plogui. M’agrada la natura i m’agrada la muntanya, per
  • #3 Maria
    (14/08/18 18:17)

    Pintar façanes com si fos un mural d'escola es no tenir cap respecte al paisatge urbà ni al patrimoni arquitectònic ni urbanistic.Entre ser arquitecte de paisatges i no tenir cap estudis ni talent no hi ha un punt mitjà?

    Respondre
  • #2 Jordi
    (14/08/18 15:44)

    I quant costen aquests pastiches de primer de Belles Arts d'aquesta senyora que copia molt bé, sense estudis artistics? Andorra no té veritables artistes? Sí. Quant costa això?

    Respondre
  • #1 Murals
    (14/08/18 08:33)

    Son molt boniques aquestes pintures murals que recorden un passat.A Ordino,un Comú orfe d'idees també ha volgut fer un mural,més ben dit una empastifada de paret amb un grafiti,que es té que mirar dues vegades per saber el que representa,a i amb un cost similar.15.000 eur.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts