música

Milers de persones s'emocionen amb 'OT'

Més de 4.000 persones, majoritàriament joves i adolescents, gaudeixen d’una nit inoblidable amb les veus d’Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi, concursants de l’última edició d’Operación Triunfo, van desfermar ahir al vespre les passions de més de 4.000 persones –en la seva majoria joves i adolescents–, que es van aplegar a l’envelat del Parc Central per assistir al concert de cloenda de la festa major d’Andorra la Vella.

Un esdeveniment excepcional –ja que el recital se celebrava fora de les gires oficials dels exparticipants del famós xou televisiu–, que va atreure l’atenció no només de públic del país, sinó també de nombrosos seguidors de fora, que després d’unes quantes hores de carretera no van tenir inconvenient de fer-ne algunes més de cua a l’entrada del recinte per agafar bones posicions. A primera hora de la tarda ja hi havia concentrades un bon nombre de fans que mataven l’estona escoltant música, dissenyant rètols o jugant a cartes.

Els més matiners van ser un grup de quatre amigues de Barcelona que es van plantar al lloc a les deu del matí. “Teníem moltes ganes d’aquest concert perquè aquests cinc cantants són els nostres preferits d’OT, sobretot Cepeda”, va confessar una d’elles, la Paula. “Esperem que hi hagi temes nous, que no han cantat a la gira, i que sigui tot una mica diferent als concerts habituals”, hi va afegir. “Té certa gràcia que sigui un esdeveniment limitat, que només faran dos o tres vegades”, va destacar una de les seves acompanyants.

Pocs metres més enllà, la Maria esperava impacient amb altres dos amics. Ells venien d’encara més lluny, de Tarragona. “Hem vingut expressament a Andorra només per veure aquest concert. Som fans del programa, l’hem estat seguint des del primer dia i ens ha fet especial il·lusió que els cinc cantants que actuen aquí siguin els que més ens agraden.” A més, va destacar que “no els havíem vist encara en directe, serà el primer cop i estem molt emocionats”.

La d’ahir també va ser una nit molt especial per a la Telma, de nou anys, a qui acompanyaven la seva germana gran, l’Alba, i una amiga. Totes tres havien vingut des de Mollet del Vallès amb les famílies. “Bàsicament he vingut a acompanyar la meva germana”, va explicar l’Alba. “Ella volia anar a algun concert i el més proper era aquest. A més, com que ens agrada pujar sovint a Andorra vam aprofitar per venir”, va agregar. Tampoc li feien res les hores d’espera. “Algunes vegades he acampat per algun concert o he començat a fer cua a les cinc del matí”, de manera que “avui l’espera és farà molt més curta del que estic acostumada”. A més, “també pots coincidir amb algun dels cantants i sempre fa gràcia”.

L’espera va tenir recompensa. Un espectacular desplegament d’imatge, llum i so va fer les delícies dels assistents, que no només van poder escoltar en diferents combinacions vocals alguns dels temes més emblemàtics dels participants d’OT, sinó també descobrir de primera mà i en directe els primers singles.

També va mostrar la seva satisfacció la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que va qualificar l’esdeveniment d’“èxit”. “Podem dir que estem sobre les 4.000 entrades venudes, era l’objectiu que ens havíem marcat”, va destacar. “És un concert que ha generat molta expectació, sabem que ha vingut gent expressament per assistir-hi, que molts turistes que estaven ja aquí quan ho han sabut els ha fet molta il·lusió i, és clar, també molta gent del país”, va celebrar.

Milers de persones s'emocionen amb 'OT'

Milers de persones s'emocionen amb 'OT'

Milers de persones s'emocionen amb 'OT'

Milers de persones s'emocionen amb 'OT'

Milers de persones gaudeixen d'una nit inoblidable amb el concert d'Operación Triunfo

tracking