x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Il·luminada, però buida

Qui dia passa any empeny. Casa Rossell és un exemple paradigmàtic de l’aplicació de la dita, perquè durant vint-i-tres anys, des del 1995, els successius governs s’han dedicat a ajornar la decisió sobre què fer amb l’emblemàtica casa ordinenca.
L’abril del 1995 el batlle Jordi Jordana establia que el patrimoni de casa Rossell passava a mans de l’Estat, després de la mort ab intestato de l’última del llinatge, Maria Lluïsa de Riba Cassany. Una herència considerable que incloïa la casa pairal, un conjunt de construcció datada al segle XVII –sobre una edificació anterior i amb reformes posteriors– i catalogada com a bé d’interès cultural en la categoria de monument des del 2003.
Fins aquí els honors. Perquè des de ja fa més de dues dècades és protagonista d’una particular travessa pel desert. Que encara no s’ha acabat, a jutjar pel
  • #1 Casa Rossell
    (12/07/18 19:57)

    Buida del tot,sense vida,sense ànima,fantasmagòrica.Quina pena que només serveixin les eres i coral per festes i festetes,si tornés la Senyoreta us fotria unes bones surriacades i fins i tot potser algún tret.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts