programació

Els Vespres es desplacen a Nagol, Auvinyà i Aixirivall

Els Vespres es desplacen a Nagol, Auvinyà i Aixirivall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nit dedicada al cinema fet al país, amb quatre curts de factura andorrana, i una forta aposta pel microteatre, que es desplaçarà per exhibir el patrimoni de Nagol, Aixirivall i Auvinyà, són dues de les novetats amb què arriben enguany els Vespres d’estiu lauredians. Si més no, durant el mes de juliol, que és el cartell que ahir va donar a conèixer el comú.

La programació comença el 2 de juliol, justament amb la sessió centrada en els curts andorrans: Sergi Mas, el documental rodat pel net de l’artista, Hèctor Mas, i que es projecta en el marc dels homenatges que la parròquia ret a l’artista; El pic d’Arcalís, la muntanya solar, de Jaume Riba i Àlex Tena; La vida quotidiana. Territoris de la memòria. 70 anys, amb la col·laboració de l’Arxiu Nacional, i la peça de ficció L’ou de Fabergé. També es projectaran, al juliol, els llargs Wonder i La tribu.

Els dimarts, microteatre, amb propostes dramàtiques, de dansa i musicals, per conèixer els racons de Nagol, Auvinyà i Aixirivall, unes propostes coordinades novament per dues joves actrius lauredianes: Cristina Pericas i Natàlia Garrido, amb músics del país (White Heaven, Dolce Corda i Sonsoni) i el jove ballarí Borja Fernández Vilaplana.

tracking