El jaciment arqueològic de la Margineda serà gratuït el cap de setmana de Sant Joan

La segona edició del festival de recreació històrica comptarà amb activitats familiars sobre l'Andorra de l'Edat Mitjana

L'edat mitjana torna al jaciment de la MarginedaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda acollirà per segon any consecutiu el Festival de Recreació Històrica d’Andorra Andosinoi, organitzat pel comú d'Andorra la Vella i per Molines Patrimonis. El cap de setmana de Sant Joan el jaciment es transformarà perquè el públic que s’hi desplaci pugui conèixer de primera mà com vivia la gent a la Baixa Edat mitjana (segles XII-XV). L'entrada al campament serà gratuïta i s’oferiran activitats lúdiques i didàctiques, com demostracions de combat, tallers, activitats infantils i visites guiades amb arqueòlegs pel jaciment.El campament romandrà obert dissabte 23 de juny de 10 a 20:30 hores i diumenge 24 de 10 a 14 hores.

La consellera de Promoció Turística, Mònica Codina, ha assegurat en la roda de premsa de presentació de les jornades que l'objectiu d'aquestes és "divulgar el jaciment i tot el poble de Santa Coloma". Per la seva banda, la cap de comunicació deMolines Patrimonis, Pati Molné, ha subrallat que "enguany s’han incrementat les activitats i tallers infantils, perquè la majoria dels visitants de l'any passat van ser públic familiar".L’arqueòleg d’Artífex, José Miguel Gallego, ha detallat en la presentació del festival que enguany s'ha organitzat un taller infantil de 'soft combat', on els infants emularan les batalles medievals.

tracking